12 oktober 2016

Neymar X Jordan Hypervenom Proximo X zaalvoetbalschoenen

In het kader van de unieke samenwerking tussen Nike, Neymar JR en Michael Jordan hebben de drie partijen in samenwerking met elkaar naast een speciale Hypervenom voetbalschoen, ook een nieuwe Hypervenom X zaalvoetbalschoen gelanceerd. Het design en de kenmerken van deze nieuwe Nike X zaalvoetbalschoenen bespreken we hieronder, maar niet voordat we eerst even de reden van de totstandkoming van de samenwerking bespreken. Neymar en de voormalig basketbalspeler hebben namelijk een gedeeld respect voor elkaar dat veel verder gaat dan de sport, landgrenzen en taal! De speler van Barcelona is opgegroeid als fan van de voormalige basketbalster en Jordan is liefhebber van de stijl van Neymar! Nike heeft deze twee fans van elkaar bij elkaar gebracht, wat heeft geleid tot een unieke samenwerking, waarvan de nieuwe Hypervenom X zaalvoetbalschoenen een logisch gevolg zijn. Check het hieronder! Deze schoenen zijn zowel in een witte als zwarte versie gelanceerd.

Nu al enthousiast over de nieuwe Hypervenom Phantom II Neymar X JORDAN Proximo X voetbalschoenen, scoor ze dan vanaf nu in de officiële shop van Nike of in deze online STORE! 

Neymar -jordan -voetbalschoenen -hypervenom

Design Neymar X Jordan zaalvoetbalschoenen

Beide nieuwe zaalvoetbalschoenen bevatten een aantal kenmerken welke de samenwerking tussen de twee topsporters en Nike reflecteren. De nieuwe zaalvoetbalschoenen zijn geïnspireerd door de Jordan V basketbalschoenen. Dit betekent dat de nieuwe Neymar JR x Jordan schoenen reflecterende details bevatten, welke terug komen in de swoosh van Nike over de voorkant en in de enkelsok. Een ander kenmerk van de nieuwe Proximo X zaalvoetbalschoenen van Neymar is de iconische cement print van Jordan, welke terug komt op de zoolplaat. Bovendien bevatten de schoenen ter hoogte van de ondervoet het zogenaamde Jumpman logo. In de binnenzool zijn de trademark tekens van beide sporters verwerkt. Een ander kenmerk van de nieuwste Neymar JR X Jordan voetbalschoenen zijn de initialen van de zoon van Neymar JR op de veters: DS. Op de veters is ook een print van de Braziliaanse vlag te vinden. Ook de zijkanten van de zwarte zaalvoetbalschoenen van de sterspeler van Brazilië en Barcelona zijn uitgerust met een detail. Hier bevindt zich namelijk het rugnummer van de international bij het nationale elftal: 10. Op de witte uitvoering van de schoenen staat het nummer die de speler bij Barcelona heeft: 11. Beide kleurstellingen van de schoenen zijn uitgerust met 23, het voormalige nummer van Jordan. Ook de achterkant van de schoenen is uitgerust met de jumpman, terwijl op de verpakkingen van beide nieuwe voetbalschoenen zowel het logo van Neymar als Jordan staat. Verder worden de Hypervenom zaalvoetbalschoenen gekenmerkt door de trademark tekens van deze unieke lijn van Nike op de zijkanten van de schoenen. Deze hebben de vorm van haaientanden. Verder zijn de schoenen natuurlijk uitgerust met een enkelsok. Wil je nog meer weten over de extra features van deze zaalvoetbalschoenen, lees hieronder verder.

Nike -hypervenom -x -zaalvoetbalschoenen

Technische kenmerken Neymar X Jordan Hypervenom zaalvoetbalschoenen

Het bovenwerk van deze schoenen is uitgeurst met een 3D structuur of reliëf, welke zorgt voor een perfect balgevoel. De enkelkraag van de schoenen zorgt natuurlijk voor meer stabiliteit en een perfecte overgang van de voet naar de enkel. De flywire kabels in de enkelkraag houden op hun beurt de voet op de plaats. Verder is het bovenwerk van de schoenen uitgerust met de zogenaamde NikeSkin technology. Deze NikeSkin technologie zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen en daardoor een ultieme pasvorm. Ook deze schoenen zijn uitgerust met een middenzool van phylon. Evenals bij de Mercurial X schoenen het geval is, zorgt dit voor een ultieme demping. De onderzool wordt gekenmerkt door zeshoekige groeven, welke zorgen voor een perfecte grip op straat of op andere indoorgronden. Ook deze zool geeft niet af. Zoals we van de Nike Hypervenoms gewend zijn, zijn ook deze nieuwe Floodlight Glow schoenen uitgerust met de ACC technology (All Conditions Control), welke zorgt voor een optimale balbeheersing in zowel natte als droge weersomstandigheden. De veters van deze schoenen zijn ook asymmetrisch. 

Check ook de speciale Neymar X Jordan voetbalschoenen. 

Nike -proximo -x -neymar -jr -voetbalschoenen -zaal

De prijs van deze nieuwe flitsende indoor HypervenomX schoenen is € 175,-. Scoor ze in deze exclusieve SHOP!

Bovenkant -neymar -jordan -schoenen