14 oktober 2015

Neymar switch wederom van voetbalschoenen

FC Barcelona ster Neymer JR heeft afgelopen week voor het eerst getraind op de Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn. Eerder was Neymar JR nog te zien op Nike Mercurial voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn. Dit werd door velen als vreemd gezien, omdat Neymar sinds de lancering van de Hypervenom voetbalschoenen in 2013, werd gezien als het gezicht van de Nike Hypervenom. Voordat Neymar JR echter het gezicht werd van de Hypervenom schitterde hij op Mercurail's. Toch tonen foto's aan dat het niet om normale Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn gaat. Foto's van een training van Neymar JR bij FC Barcelona tonen aan dat de voetbalschoenen technieken van de Mercurial Vapor 10 lijken te bezitten. Onderstaande foto's beelden dit perfect uit. Vind hieronder ook informatie over het design en de techniek van de door Nike speciaal ontwikkelde Neymar voetbalschoen die de Nike Hypervenom en Mercurial combineert.

Design speciale Neymar voetbalschoenen

De speciaal ontwikkelde Neymar Nike voetbalschoen kent een opvallend design dat gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van een zig-zag design, waarin zich verfachtige spetters in bevinden. Het design is gebaseerd op de Nike Hypervenom uit de Electro Flare lijn. De verfachtige spetters bevatten de kleur fluorescerend geel. Deze kleur is tevens aanwezig op de zoolplaat van de voetbalschoenen. Ook de binnenzool bevat deze kleur. De basis kleur van de speciale Neymar voetbalschoenen is paars. Op de paarse bovenlaag van de voetbalschoenen is tweemaal de Nike swoosh zichtbaar. Zo komt een Nike swoosh terug op de neus van de schoenen en een op de hak. Beide logo's kennen een fluorescerend gele omlijning. Het design van de Neymar schoenen wordt gecomplementeerd door zwarte veters.

Technische informatie speciale Neymar voetbalschoenen

De speciale Neymar schoen bevat technieken en materialen van de Vapor X. De bovenkant van deze flitsende Neymar Nike schoenen bestaat daardoor uit een Tejin materiaal. Verder zijn de voetbalschoenen zo uitgerust met een extra laagje microtextuur. Deze microtextuur komt terug in de dunne puntjes die over de voetbalschoenen lopen. Deze puntjes hebben wat weg van het design van een golfbal en zorgen voor een optimale grip bij het aannemen van de bal en daarmee voor een optimale balcontrole. Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn deze speciale Neymar schoenen uitgerust met de de All Conditions Control technologie. Deze ACC technologie zorgt ervoor dat de grip op de bal perfect is zowel in droge als in regenachtige weersomstandigheden. De tong of flap van de schoenen zit verder direct vast aan de schoenen. Het voordeel hiervan is dat je veel makkelijker in de schoenen kan stappen en bovendien voor een verbeterd schietoppervlak. Uiteraard zorgt dit ook voor extra comfort. Door Nike wordt dit ook wel het ''lock-down'' effect genoemd. De onderkant of het onderstel van de Neymar schoenen is nylon, waardoor de voetbalschoen super licht is. De langwerpige noppen zorgen ervoor dat je als speler erg explosief bent. Het Vapor grippatroon heeft namelijk direct-inject blades die snel voor houvast zorgen en weer loslaten, voor extreem goede grip in elke richting. De gripzone onder de voorvoet is geïnspireerd door spikes en heeft dus grotere noppen. Dit biedt grip vanuit de teen voor extra snelle sprints.

Nike Hypervenom en Mercurial Vapor voetbalschoenen kopen

De Nike Hypervenom en Mercurial Vapor X Electro Flare voetbalschoenen kan je kopen in de onderstaande shop. Het top model heeft een prijs van € 309,99,- en het goedkoopste model scoor van deze Nike schoenen scoor je al voor € 32,99-, zowel voor kinderen als volwassenen. Check ook andere beschikbare Hypervenoms en Mercurials in het overzicht hiernaast of hieronder.

Koop de nieuwe Nike Hypervenoms en Mercurials in de Nike voetbalshop!

Nike Neymar Voetbalschoenen

Nike Neymar Voetbalschoenen 2

Nike Neymar Voetbalschoenen 3