19 oktober 2015

Neymar scoort 4 keer op Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen

Afgelopen weekend heeft Neymar 4 keer gescoord op Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen. Barcelona speelde afgelopen weekend tegen Rayo Vallecano en won met 5-2. Neymar gaf de laatste tijd te kennen problemen te hebben met de Hypervenom Phantom II voetbalschoenen. Met name de Dynamic Fit Collar van de 2e generatie Hypervenom's zou problemen veroorzaken bij de Braziliaan. Daarom switchte Neymar naar Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen. Deze switch zou bij Nike voor rumoer hebben gezorgd, omdat Neymar wordt gezien als het gezicht van de Nike Hypervenom. De afgelopen weken speelde Neymar meerdere wedstrijden op de Vapor's. Afgelopen week was Neymar op trainingen echter weer te zien op lage Hypervenom voetbalschoenen, zo ook in de wedstrijd tegen Rayo Vallecano. Onderzoek leerde echter dat Neymar niet op normale Nike Hypervenom Phinish schoenen speelde. De schoenen kennen namelijk enkel het design van de Phinish. Het design van de Neymar voetbalschoenen is gebaseerd op het design van de Hypervenom Phinish uit de Nike Electro Flare lijn. De voor Neymar geproduceerde voetbalschoen kent het materiaal en de technieken van de Merucial Vapor X. Hieronder lichten wij kort toe waarom de Mercurial Vapor X voetbalschoen wellicht zo geliefd is bij Neymar.

Voordelen Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen

De Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen zijn gemaakt van een super dun synthetisch leer van Teijin microvezel, welke ervoor zorgt dat de schoen nauw om de voet valt. Dit heeft als voordeel dat de bovenlaag  voelt als een tweede huid. Zo heb je het zogenaamde blote voeten gevoel. De bovenkant of upper van de Vapor X voetsbalschoenen wordt gekenmerkt door de microtextuur, welke het design heeft van de puntjes van een golfbal. Deze structuur zorgt voor een perfecte grip bij het aannemen van de bal. De ACC technologie biedt nog meer voordelen, want ACC levert een heerlijke grip in alle omstandigheden. De tong van de schoen zit direct vast aan de bovenkant van de schoen, waardoor je makkelijk in de schoen kunt stappen en meer conform hebt. Dit zorgt voor nog meer voordelen en controle over de bal. Het onderstel van de Vapor X voetbalschoenen is gemaakt van nylon en is daardoor licht. Dit heeft als voordeel dat voetballers een snellere responsiviteit en stabiliteit kennen. Het Vapor X grippatroon heeft direct-inject blades die snel voor houvast zorgen en weer loslaten, voor extreem goede grip in elke richting. De gripzone onder de voorvoet is geïnspireerd door spikes en heeft dus grotere noppen. Dit biedt grip vanuit de teen voor extra snelle sprints.

Check hieronder foto's van de speciaal geproduceerde Nike Neymar voetbalschoenen. Check tevens waar je de Nike Hypervenom Phinish en Mercurial Vapor x kunt kopen.

Nike Hypervenom en Mercurial Vapor voetbalschoenen kopen

De Nike Hypervenom en Mercurial Vapor X Electro Flare voetbalschoenen kan je kopen in de onderstaande shop. Het top model heeft een prijs van € 309,99,- en het goedkoopste model scoor van deze Nike schoenen scoor je al voor € 32,99-, zowel voor kinderen als volwassenen. Check ook andere beschikbare Hypervenoms en Mercurials in het overzicht hiernaast of hieronder.

Koop de nieuwe Nike Hypervenoms en Mercurials in de Nike voetbalshop!

Nike Neymar Hypervenom Voetbalschoenen

Nike Neymar Hypervenom Voetbalschoenen 2