4 januari 2017

Neymar JR stapt over naar Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen

Een opvallende move in voetbalschoenenland! Neymar JR gaat vanaf per direct nieuwe voetbalschoenen dragen. De ster van Barcelona en het nationale elftal van Brazilië gaat vanaf per direct op de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen spelen. Dit betekent dat de Braziliaanse spits afscheid gaat nemen van de Nike Hypervenom voetbalschoenen. Deze stap mag opvallend genoemd worden, omdat Neymar het gezicht was van de Nike Hypervenom voetbalschoenen. Afgelopen jaar lanceerde Nike een speciale collectie als ode aan Neymar en één van zijn helden: Michael Jordan. Anderzijds is de overgang naar de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen een logische. Deze schoen is namelijk perfect voor snelle spelers als Neymar. De speler van Barca gaat per direct op de nieuwe Nike Mercurial Vapor X schoenen uit de Dark Lightning Pack spelen. Check hieronder de foto's en kenmerken van deze voetbalschoenen!

Wil je nu al de vette Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen van Neymar kopen? Scoor ze dan direct in deze shop! 

A_HO16_Portrait -Neymar _Long _Sleeve _0135_V7_extension _v 2_4X2Design nieuwe Neymar Mercurial Vapor X voetbalschoenen

De nieuwe voetbalschoenen van Neymar, de Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen uit de Lightning pack van Nike, vallen op in het donker. De schoenen zijn zwart en bevat flitsende fel groene en blauwe strepen over de schoenen. Deze kleuren worden door Nike ''electric green'' en ''paramount'' genoemd. Verder zijn de schoenen uitgerust met een witte swoosh van Nike over de voor- en zijkant van de schoenen. Door deze swoosh lopen de strepen in het wit door. Verder staat het Mercurial teken op de achterkant van de schoenen en de swoosh van Nike staat ook op de lip. De onderkant van de schoenen zijn uitgerust met oranje noppen. Wil je meer weten over de technische kenmerken van de nieuwste schoenen van Neymar? Check het hieronder!

Neymar -schoenen -mercurial -vapor -x

Technische kenmerken Neymar Mercurial Vapor X schoenen

Waarom zijn deze schoenen perfect voor snelle spelers als Neymar? De Mercurial voetbalschoenen bieden controle bij snelheid en zorgen voor lichtgewicht explosiviteit die een aanvaller nodig heeft. Allereerst bestaat de bovenkant van de schoenen uit een synthetisch tejin leer van mircovezel. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en het balgevoel daarom uniek is. Dit gevoel wordt door Nike het zogenaamde ''blote-voeten-gevoel'' genoemd. Een ander kenmerk is dat de tong van de schoenen direct aan de schoenen vast zit, waardoor er een groter schietoppervlak is. Bovendien zorgt dit voor het lockdown effect, waardoor je voeten nog beter in je schoenen blijven zitten en je geen bewegingsvrijheid verliest. De horizontale fel groene en blauwe banen zorgen voor een perfecte balcontrole. Verder is de bovenkant van de schoenen uitgerust met nog een extra laagje, waarin de ACC technology is verwerkt. De zogenaamde All Conditions Control technologie van Nike heeft als groot voordeel dat de balcontrole perfect is in alle weersomstandigheden. De technologie zorgt ervoor dat de schoenen geen water opneemt, zodat de voetbalschoenen ook niet zwaarder worden. Dit komt weer ten goede aan de snelheid van de voetbalschoenen.

Dan nog even de kenmerken van de zoolplaat en de noppen van de nieuwe schoenen van Neymar! De onderzool is namelijk gemaakt van nylon. Dit is een licht materiaal, wat voordelig is voor de snelheid en responsiviteit. Bovendien vormt deze zoolplaat zich naar de voet. Verder is de zoolplaat uitgerust met een uniek noppensysteem. De onderzool is namelijk uitgerust met direct-inject blades die snel voor houvast zorgen en weer loslaten. Zo heb je extreem goede grip in elke richting. Onder de voorvoet van de Vapor X schoenen zijn spikes aangebracht. Deze grotere noppen bieden grip vanuit de teen voor nog snellere sprint. De inlegzool van de Vapor is hetzelfde als de inlegzool van de Superfly. Ook deze zool is geperforeerd en vormt zich naar de vorm van de voet!

Neymar -mercurial -vapor -x

Neymar Mercurial Vapor X voetbalschoenen kopen

De nieuwe voetbalschoenen van Neymar kan je per direct kopen in de onderstaande shop. De schoenen hebben een prijs van € 220,- voor volwassenen, maar scoor je al vanaf € 90,- in goedkopere versies of voor kinderen. Gratis verzending en directe levering gegarandeerd! 

Scoor de nieuwe Neymar Mercurial Vapor X schoenen in deze SHOP!