NEW BALANCE VISARO II VANTE LIMITED EDITION VOETBALSCHOENEN

New Balance goes limited! De nieuwste kicksen van New Balance hebben een nieuw uiterlijk en zijn ontworpen met de nieuwste technologieën van New Balance. Met de blauw/roze en zwarte kleurencombinatie heeft de schoen een opvallende uitstraling. Deze Visaro Vante limited edition voetbalschoenen worden gedragen door spelers die het veld domineren met hun uitzonderlijke spel. Aaron Ramsey, Jesús Navas en Yohan Cabaye schitteren ieder weekend in de schoenen van dit opkomende merk in de voetbalwereld.

Direct enthousiast over deze nieuwe New Balance Visaro Vante limited-edition voetbalschoenen? Scoor ze exclusief in deze STORE

Design New Balance Visaro II Vante limited-edition

De nieuwe New Balance voetbalschoen is gelanceerd en heeft een originele uitstraling gekregen. Zo kent iedereen de oude voetbalschoen die van zwart leer was gemaakt, maar ook de voetbalschoen uit het heden die steeds vaker opvallende kleuren hebben.

Toch heeft New Balance hier een fantastische tussenweg in weten te vinden door de nieuwe Visaro Vante limited-edition uit te brengen. Het bovendeel van de schoen is namelijk zwart gemaakt maar heeft een paar kleine details. Het logo van New Balance is blauw gemaakt waardoor de N op de schoen goed zichtbaar is. Ook heeft de schoen een kleine laag tussen het bovendeel en de zool, deze laag heeft een donkerblauwe kleur gekregen. De zool van de schoen is een zool die nog niet vaak is gezien in de voetbalwereld, deze is namelijk roze gemaakt waardoor de schoen een bijzonder effect krijgt. De roze kleur komt ook terug aan de binnenkant van de schoen waardoor deze opvalt en eruit springt. Een ander opvallend punt aan de schoen is dat de neus anders gevormd is dan een standaard voetbalschoen. De neus loopt namelijk omhoog in plaats van naar beneden. Zo krijgt de schoen een uitstraling van een hardloopschoen wat niet gek is aangezien New Balance een van de grootste merken is in de Running markt. Als laatste heeft de New Balance Visaro Vante micro fiber patronen op de voorzijde en heeft het blokvormige patronen aan de achterkant.

Kenmerken New Balance Visaro II Vante limited-edition

Naast de gewaagde look van de schoen, heeft New Balance een nieuwe technologie toegepast bij deze speciale editie. Namelijk het maken van een microfiber bovenkant op de schoen. Verder heeft de schoen laser-etched impact zones om een optimaal balgevoel te geven bij een bal aanname.  De ‘midsole’ is van Fresh Foam gemaakt. Dit is een ‘midsole’ gemaakt van een enkel stuk foam dat je voet dichter bij de bal brengt en voor een natuurlijker gevoel zorgt. Ook biedt het een onwijs fijne comfort. Verder is op de schoen een Multi-Directional patroon geplaatst. Dit is gecombineerd met de microfiber technologie voor optimale grip en prestatie in elke weersomstandigheid. New Balance heeft speciale data geanalyseerd, waar de Hexaprene control en de strike zones uit zijn ontwikkeld. Deze technologieën verbeteren je eerste aannames en je balcontact. De strike zones in het speciaal zorgen voor een vlakker schietoppervlak en combineert precisie met kracht. De onderkant van de voetbalschoen is ontwikkeld om comfort te vergroten. De noppen staan zo dat er ultieme bewegingsvrijheid ontstaat. Dé schoen voor de creatieve, reagerende speler die het spel naar zijn of haar eigen hand kan zetten!

New Balance Visaro II Vante limited-edition kopen

Wil je meteen de nieuwe New Balance Visaro II Vante limited-edition voetbalschoenen kopen? Dat kan per direct in de onderstaande shops. De schoenen hebben een prijs van 229,95 euro en zijn verkrijgbaar vanaf maat 41½ tot en met 45½. New Balance voetbalschoenen koop je al vanaf 66,95 euro! 

Scoor deze nieuwe limited edition New Balance Visario II Vante exclusief in deze STORE