New Balance is de laatste tijd actief. Reed lanceerden zij al zwart en witte Furon 2.0 voetbalschoenen. Nu lanceren zij de limited edition New Balance Visaro Galaxy voetbalschoenen. De schoenen worden in een beperkte oplage op de markt aangeboden en tonen een opvallend ontwerp dat wij niet gewend zijn van het Amerikaanse merk. De voetbalschoenen zijn gelanceerd voor voetballers die uitblinken met hun visie, creativiteit en kracht. Sterspelers als Ramsey en Fellaini zullen binnenkort op deze limited edition schoenen schitteren. Ben je benieuwd naar alle ins en outs van deze Visaro Galaxy schoenen? Check het hieronder!

Scoor de nieuwste NB Visaro voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen!

 New Balance Visaro Galaxy Voetbalschoenen (1)

Deze NB Visaro Galaxy voetbalschoenen tonen een opvallende print op de bovenlaag. Op de bovenlaag is een soort panterprint te zien die bestaat uit de kleuren blauw en zwart. Tevens toont de bovenlaag een glimmend effect dat ervoor zorgt dat je op deze New Balance schoenen nog meer opvalend.  Aan de binnenkant van deze Galaxy kicksen is in de print een zwarte N gedrukt. Dit New Balance Trademark logo komt aan de buitenkant juist terug in het wit op de print. Verder beelden deze nieuwste voetbalschoenen uit de Visaro collectie een zwarte externe hak, zwarte veters en een zwarte lip uit. De binnenzool is blauw en beeldt een soort van honingraat uit. Daarnaast bevat het design van deze kicksen een zoolplaat die overwegend zwart is. Het bevat echter ook een wit stuk en blauwe noppen.

New Balance Visaro Galaxy Voetbalschoenen 3

Deze Visaro Galaxy voetbalschoenen onderscheiden zich door een honingraat structuur

 dat bestaat uit ariaprene mesh. Door het toepassen van dit materiaal hebben voetballers gedurende alle weersomstandigheden een perfecte balcontrole. Verder bestaat de bovenlaag van de Visaro schoenen uit dun synthetisch leder. Zo ontstaat een zachte touch met de bal en lijkt het net alsof je met je blote voeten de bal controleert. Voor meer stabiliteit zijn de Visaro’s versierd met een externe hielkap. Ook bevinden zich rondom de hielkap en instap allerlei ventilatie gaatjes. Ook dit moet bijdragen aan een betere stabiliteit in het hielgedeelte. De zoolplaat conische en traingel gevormde noppen die moeten zorgen voor een betere wendbaarheid op harde ondergronden. Ook is op de zoolplaat op de voorvoet een “Pivot Zone” toegevoegd. Dit moet nog meer bijdragen aan de wendbaarheid van topspelers. 

New Balance Visaro Galaxy Voetbalschoenen 2

De nieuwe New Balance Visaro Galxy voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in beperkte oplage vanaf maat 39,5 tot 47,5 en in de online voetbalschoenenshop van Unisportstore.  Of in deze speciale schoenenshop. De schoenen kennen een verkoopprijs van € 184,- inclusief verzendkosten. Check daar ook de overige voetbalschoenen van New Balance!

Koop het hier… en geef hieronder jouw mening!!!