New Balance heeft reeds navy-rode New Balance Visaro Baracuda voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen zijn speciaal gelanceerd voor voetballers die uitblinken met hun visie, creativiteit en kracht. Sterspelers als Ramsey en Fellaini zullen tijdens het EK te zien zijn op de nieuwste Visaro voetbalschoenen van New Balance. De voetbalschoenen zijn overwegend navy van kleur, maar zijn ook rijk aan rode en gele details. De Visaro Baracuda voetbalschoenen kennen een navy bovenlaag. Langs de zijkanten lopen rode detais. Ook de hak, instap en zoolplaat zijn rood. Rondom de instap is ook een geel detail aanwezig. Het trademark logo van New Balance is in het wit zichtbaar langs de buitenkant. De naam van het merk komt terug langs de binnenkant, terwijl een ander New Balance logo in het navy staat gedrukt op de hak. Verder bestaat het design van de nieuwste Visaro's uit een gele zoolplaat.

Materialen en technieken navy-rode New Balance Visaro Baracuda voetbalschoenen

De Visaro’s onderscheiden zich door een honingraad structuur

 dat bestaat uit ariaprene mesh. Door het toepassen van dit materiaal hebben voetballers gedurende alle weersomstandigheden een perfecte balcontrole. Verder bestaat de bovenlaag van de Visaro schoenen uit dun synthetisch leder. Zo ontstaat een zachte touch met de bal en lijkt het net alsof je met je blote voeten de bal controleert. Voor meer stabiliteit zijn de Visaro’s versierd met een externe hielkap. Ook bevinden zich rondom de hielkap en instap allerlei ventilatie gaatjes. Ook dit moet bijdragen aan een betere stabiliteit in het hielgedeelte. De zoolplaat conische en traingel gevormde noppen die moeten zorgen voor een betere wendbaarheid op harde ondergronden. Ook is op de zoolplaat op de voorvoet een “Pivot Zone” toegevoegd. Dit moet nog meer bijdragen aan de wendbaarheid van topspelers. Check hieronder de eerste gepubliceerde foto's van de navy-rode New Balance Visaro Baracuda voetbalschoenen.

Navy-rode New Balance Visaro Baracuda voetbalschoenen kopen

De nieuwe New Balance Visaro voetbalschoenen 2016 zijn verkrijgbaar vanaf maat 39,5 tot 47,5 en in de online voetbalschoenenshop van Unisportstore.  Of in deze speciale schoenenshop. De schoenen kennen een verkoopprijs van € 184,- inclusief verzendkosten. Check daar ook de overige voetbalschoenen van New Balance!

Koop het hier… en geef hieronder jouw mening!!!

Navy Rode New Balance Visaro Baracuda Voetbalschoenen