Ongeveer 18 maanden geleden lanceerde New Balance haar eerste New Balance Visaro voetbalschoenen. Sinds die tijd zijn de Visaro schoenen van het Amerikaanse merk centraal gaan staan voor de terugkeer van New Balance op de markt van voetbalschoenen. De control kicksen zijn in techniek vanaf dag 1 onaangetast gebleven. In het tweede seizoen van de Visaro komt New Balance met een nieuwe versie. In deze versie staat de kleur 'atomic red' centraal. Wil jij meer weten over deze voetbalschoenen die de concurrentie met Nike Magista en Adidas Ace aangaat? Check het hieronder!

New Balance Visaro voetbalschoenen zijn in Nederland al te koop bij diverse online store. Je scoort ze in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen!

New Balance Visaro Atomic Red Voetalschoenen

De nieuwste New Balance voetbalschoenen beelden een heerlijk fris design uit. Wat voornamelijk in het oog springt aan het design van de Visaro kicksen is de honingraad structuur op de bovenlaag van de voetbalschoenen. De structuur van deze voetbalschoenen is rood. Daarnaast zijn de Visaro's ook blauwe en witte details rijk. De kleuren zorgen voor een heerlijke combinatie die op het voetbalveld direct in het oog sprint. Het design van de schoenen wordt gekenmerkt door een witte hak. Op de hak is in het lichtblauw 'Visaro' gedrukt. Deze kleur blauw oogt zeer aangenaam. Ook de noppenstructuur, instap en veters beelden deze frisse kleur uit. Op de schoenen zijn bovendien nog meer witte elementen te zien. Wat te denken van de witte zoolplaat? Natuurlijk ontbreken de bekende Trademark logo's van New Balance langs de zijkanten en op de hak niet. Een uniek detail bevindt zich op de binnenzool van de voetbalschoenen. De blauwe binnenzool haalt zijn inspiratie uit het them van de Visaro's en laat de structuur van een echte honingraad zien.

New Balance Visaro Atomic Red Voetalschoenen 2

De materialen en technieken houden rekening met de centrale middenvelder. Niet voor niets zijn de Visaro voetbalschoenen geliefd bij sterspelers als Nasri, Ramsey, Fellaini en Cabaye. Doordat de Visaro's inspelen op controle en comfort zijn ze een geduchte concurrent van andere 'control' voetbalschoenen. De honingraat structuur

 dat bestaat uit ariaprene mesh. geeft voetballers gedurende alle weersomstandigheden een perfecte balcontrole. De bovenlaag van de Visaro schoenen wordt daarnaast versierd met dun synthetisch leder. Zo ontstaat een zachte touch met de bal en lijkt het net alsof je met je blote voeten de bal controleert. Voor meer stabiliteit zijn de Visaro’s versierd met een externe hielkap. Ook bevinden zich rondom de hielkap en instap allerlei ventilatie gaatjes. Ook dit moet bijdragen aan een betere stabiliteit in het hielgedeelte. De zoolplaat conische en traingel gevormde noppen die moeten zorgen voor een betere wendbaarheid op harde ondergronden. Ook is op de zoolplaat op de voorvoet een “Pivot Zone” toegevoegd. Dit moet nog meer bijdragen aan de wendbaarheid van topspelers. Indien jij een keer iets anders wilt proberen dan Adidas of Nike voetbalschoenen dan zijn deze voetbalschoenen absoluut een aanrader!

New Balance Visaro Atomic Red Voetalschoenen 3

 

Ben jij overtuigd van de kracht van deze nieuwste rode New Balance Visaro voetbalschoenen? Koop ze dan direct! Ze zijn verkrijgbaar in vanaf maat 39,5 tot 47,5 en in de online voetbalschoenenshop van Unisportstore.  Of in deze speciale schoenenshop. De schoenen kennen een verkoopprijs van € 184,- inclusief verzendkosten. Check daar ook de overige voetbalschoenen van New Balance!

Koop het hier… en geef hieronder jouw mening!