6 juni 2018

New Balance Tekela Otruska WK voetbalschoenen

De WK voetbalschoenen worden aan de lopende band gelanceerd. Ook het Amerikaanse merk New Balance doet mee aan dit feest. Het WK pack van New Balance heet Otruska. Genoemd naar Orthos een tweekoppige hond uit de Griekse mythologie. Eén van de schoenen die in dit pack zit is de Tekela voetbalschoen van New Balance. Deze naam komt u als voetballiefhebber waarschijnlijk nog niet bekend voor. Het is namelijk de eerste versie van de nieuwe voetbalschoen van het Amerikaanse merk. De Tekela gaat haar debuut maken op het WK, deze zomer in Rusland. De Tekela vervangt de oude Visaro voetbalschoen. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe New Balance Tekela voetbalschoen? Check de details hieronder!

Nu al helemaal verkocht van de nieuwe bijzondere New Balance Tekela voetbalschoen? Aarzel dan niet en bestel hem in DEZE WEBSHOP of in DEZE WEBWINKEL

Design New Balance Tekela Otruska voetbalschoenen

Een nieuwe voetbalschoen hoort er natuurlijk meteen schitterend uit te zien. Dat is de designers van New Balance zeker gelukt. De New Balance Tekela heeft een schitterend fris design. De nieuwe Tekela voetbalschoen is ontworpen in de witte en rode kleurencombinatie. Dit zijn dezelfde kleuren als de shirts van Rusland, Het gastland van het WK. Het allermooiste van de nieuwe voetbalschoenen is dat aan de buitenkant van de schoen de naam een grote rode N staat. De eerste letter van de naam van het Amerikaanse merk. Aan de binnenkant van de schoen staat de gehele naam van het merk. New Balance in rode letters. Ook de zool van de Tekela is rood van kleur. De schoen is ook uitgerust met een enkelkraag. Hiermee past de schoen zich dus meteen aan, aan de tijd waar wij in leven. Waar bijna iedere schoen is voorzien van zo’n kraag. Op de neus van de schoen valt het logo van New Balance te zien. Deze is rood van kleur. Op de achterkant van de schoen valt een lip op. Hierop staat geschreven Tekela. De allernieuwste schoen van New Balance wordt natuurlijk ook uitgerust met de nieuwste technieken. Nieuwsgierig naar deze technieken? Lees hieronder snel verder!

Kenmerken New Balance Tekela Otruska voetbalschoenen

De Tekela voetbalschoen van New Balance staat volledig in het teken van de fit en de controle die je met deze schoen over de bal hebt. De techneuten van New Balance hebben er alles aan gedaan om deze schoen zo uit te rusten dat iedereen met een perfect balgevoel over het veld domineert wanneer ze de schoen dragen. Het volledige bovengedeelte van de voetbalschoen is gemaakt van Synthetic leather.  Dit is erg licht microvezelmateriaal met in geborduurde lijnen en een elastische tong. Zowel de tong als het extreem lichte materiaal zorgt ervoor dat het comfort en de fit perfect is. Je bal aanname voelt erg natuurlijk door het lichte materiaal dat is gebruikt. Daarnaast is de New Balance Tekela voorzien veen de Kinetic Stitch technologie. Deze technologie is te herkennen aan de speciale manier hoe de upper in elkaar zit. Het reliëf zorgt voor extra controle en grip over de bal. Daarom is de Tekela gemaakt voor het geven van splijtende passes en het creëren van grote kansen door een slimme steekpass. Echte kwaliteiten voor de creatieve middenvelder uit je team. De New Balance WK schoen Tekela is ook uitgerust met de High-cut neoprene collar. Dit is de bekende enkelkraag die wordt gebruikt in vele nieuwe voetbalschoenen. Zo ook bij de Tekela voetbalschoen van New Balance. Creatieve middenvelders hebben veel te verduren tijdens een wedstrijd. Vaak krijgen deze spelers een trap op hun enkels. Deze enkelkraag zorgt voor extra bescherming van de enkels tijden de wedstrijden. De zool van de nieuwe Tekela is uitgerust met een speciale TPU laag. Deze laag zorgt voor behendigheid, acceleratie en de juiste mate van stabiliteit voor je voet.

New Balance Tekela Otruska voetbalschoen kopen

De nieuwe voetbalschoenen uit het Otruska WK pack zijn vanaf nu te koop in de onderstaande webshops. De schoen is alleen te koop in volwassen maten en kost ongeveer € 229,95. Voor deze prijs heb je de allernieuwste New Balance voetbalschoen. Wordt de speler op het veld die iedere sleutelpass geeft met de nieuwe Tekela schoen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je New Balance Tekela in DEZE WEBSHOP

Of in DEZE WINKEL

Gerelateerd nieuws