8 december 2012. Plaats van handeling is Flimby. New Balance lanceert de MiUK One voetbalschoenen. Een echte klassieke Engelse voetbalschoen die een opvallend tintje kent. Het zijn namelijk de eerste voetbalschoenen die ontwikkeld zijn in de fabriek van New Balance in Flimby. De voetbalschoenen zijn tot stand gekomen dankzij de ruim 30-jarige ervaring in het produceren van kwalitatief hoogwaardige schoenen. New Balance is trots op dit product!

De New Balance MiUK One voetbalschoenen zijn een limited edition en daarom zeer exclusief. Wel zijn deze klassieke voetbalschoenen vandaag verkrijgbaar in de online store van Voetbalshop! Wacht dus niet langer als jij aankomend weekend wilt aantreden op deze te gekke klassieke Engelse kicksen!

New -Balance -Mi -UK-One -voetbalschoenen

Als je denkt dat de MiUK One kicksen bij jou thuis alleen in een schoenendoos worden geleverd heb je het heel goed mis. Het pack biedt jou alle mogelijkheden om de schoenen tijdens gebruik in topconditie te houden. De New Balance MiUK One voetbalschoenen worden geleverd met een speciale schoenentas, een potje ledervet en een borstel. Zo gaan de schoenen langer mee!

New -Balance -Mi -UK-One -voetbalschoenen -2

Het design van de voetbalschoenen toont niet heel veel verrassingen. De voetbalschoenen laten een traditionele zwarte bovenlaag zien. Er is tevens ruimte voor zilveren en rode accenten. De hak, het NB trademark logo langs de zijkanten en op de hak, de lip. Allerlei onderdelen van de voetbalschoenen die deze stijlvolle kleur bevatten. Zeer opvallend in de structuur van de voetbalschoenen is het verloop van de bovenlaag van deze kicksen. Nog meer opvallend is echter de zilveren opdruk van de Engelse vlag in combinatie met de belettering 'Made in England'. Het leidt tot een exclusieve uitstraling die moeilijk geëvenaard kan worden. De uitstraling haalt zijn inspiratie uit eerdere heritage New Balance sneakers.

New -Balance -Mi -UK-One -voetbalschoenen -3

Kwaliteit. Daar ontbeert het deze voetbalschoenen absoluut niet aan. De fabriek produceerde slechts 1 paar van deze MiUK One voetbalschoenen per dag en produceerde er in totaal 2000. Je zult dus wel begrijpen dat er bij de productie van deze handgemaakte schoenen een hoop vakmanschap kwam kijken. Dit uit zich in een bovenlaag dat leder van de bovenste plank bevat. Een premium materiaal dat gemaakt is optimaal te presteren in het moderne voetbal. Een New Balance Visaro buitenzool bepaalt het geraamte van deze schoenen en vormt een van de belangrijkse prestatieindicatoren. De gewatteerde tong en uitneembare gewatteerde binnenzool zorgen voor ongekend comfort. Het aantrekken van deze kicksen is een ware verademing.

New -Balance -Mi -UK-One -voetbalschoenen -4

New Balance MiUK One voetbalschoenen kopen?

Indien je deze New Balance MiUK One voetbalschoenen wilt kopen zal je wel de portemonnee open moeten trekken. De kicksen kennen een adviesverkoopprijs van € 349,99. In ruil hiervoor krijg je wel een echte eye-catcher en een kwaliteit die nog zelden is vertoond op de velden. Ga naar de online store van Voetbalshop en verzeker je als een van de 2000 spelers van deze voetbalschoenen.