New Balance lanceert navy blauwe Visaro 2 FORCE voetbalschoenen met special effect

New Balance heeft vandaag weer nieuwe New Balance Visaro 2 voetbalschoenen gelanceerd. Dit is de tweede kleurstelling van de Visaro 2 kicksen. Begin dit jaar lanceerde het Amerikaanse sportmerk al een grijs/oranje versie van de voetbalschoenen. Vandaag volgde een wat ons betreft mooiere kleur. New Balance heeft namelijk een navy blauwe Visaro 2 voetbalschoenen gelanceerd met turquoise accenten. Check hieronder alle informatie over deze limited edition schoenen van New Balance, welke de naam ''FORCE'' hebben. We bespreken zowel het design als de technische features van de Visaro. Deze voetbalschoenen worden onder andere gedragen door Ramsey (Arsenal), Nasri (Sevilla) en Cabaye (Crystal Palace).

Design en special effect navy blauwe/turquoise New Balance Visaro 2 schoenen

Het bovenwerk van de New Balance Visaro FORCE voetbalschoenen is navy blauw en bevat het logo van het merk (de N) in het turquoise op de zijkanten van de schoenen. Ook het onderstel van de nieuwe Visaro's is turquoise en bevat rechte noppen. De nieuwe schoenen van New Balance bevatten ook nog eens een special effect. De kleur van de bovenkant van de voetbalschoenen verandert namelijk wanneer er druk op de voetbalschoen komt te staan, dus bijvoorbeeld wanneer er geschoten wordt. Wanneer er druk op de schoenen komt te staan, worden de omrandingen van de 3D structuur aan de bovenkant van de schoenen namelijk turquoise. De veters van de schoenen zijn overigens ook navy blauw. De binnenzool van de nieuwe Visaro 2 voetbalschoenen is ook turqoise en hierin staat de tekst: ''Fresh foam.'' Meer weten over de technische kenmerken van de tweede generatie Visaro voetbalschoenen, lees hieronder vooral verder!

Features New Balance Visaro 2 FORCE voetbalschoenen

Zoals op de foto's te zien is, heeft het bovenwerk van de Visaro voetbalschoenen een speciale 3D structuur van zeshoekige vormen. Hierover is natuurlijk door het merk nagedacht. Uit onderzoek is gebleken dat zeshoeken de perfecte tractie op de bal geven. De zogenaamde strike zones zorgen ervoor dat je een nog groter schietoppervlak hebt, wat voordelig is voor lange en korte passes. Hierdoor kan je kracht met precisies combineren.  Verder bestaat het bovendeel van de Visaro's uit een stuk, de zogenaamde moccasin constructie. Ook dit biedt voor voetballers grote voordelen. Het zorgt namelijk voor meer precisie bij het schieten. Bijkomend voordeel aan de upper van de schoenen , welke bestaat uit Ariaprene mesh, is dat deze zich perfect vormen naar de vorm van de voeten, waardoor de fit ideaal is, evenals de eerste balaanname. De bovenkant van de schoenen is ook nog eens uitgerust met een laagje Pro Form last, wat zorgt voor een niet te overtreffen pasvorm, comfort en touch!

De onderzool en noppen van de Visaro 2.0 voetbalschoenen zijn sinds januari 2017 ook nieuw. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn de zogenaamde multi-directionele noppen. De zool bevat kegelvormige noppen aan de mediale kant waardoor je makkelijker kunt wegdraaien. De driehoekvormige noppen zorgen daarnaast voor uitstekende grip en een hoge wendbaarheid op alle velden. De Super-Flex buitenzool zorgt voor een perfect contact met de grond. Deze zoolplaat is super licht zodat spelers zich snel kunnen los maken van een tegenstander en dus in kunnen spelen op veranderende situaties in het veld. De spelers die deze schoenen dragen zijn super wendbaar. Ook bevatten de schoenen een zogenaamde FreshFoam tussenzool, welke ook zorgt voor meer comfort en demping!

Navy blauwe New Balance Visaro FORCE limited edition schoenen kopen

De nieuwe navy blauwe New Balance Visaro 2.0 voetbalschoenen met turquoise details kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. De schoenen hebben voor volwassenen een prijs van € 200,- en kan je uiteraard ook nog laten personaliseren. Directe levering en gratis verzending gegarandeerd. 

Scoor de limited edition New Balance voetbalschoenen in deze online winkel!