New Balance heeft vorige week de nieuwe generatie Visaro voetbalschoenen gelanceerd. Deze New Balance Visaro 2 voetbalschoenen kennen een geheel nieuw design en een nieuwe upper. Daarover straks meer! Op de nieuwe Visaro 2 voetbalschoenen spelen vanaf nu sterren als Aaron Ramsey (Arsenal), Yohan Cabaye (Crystal Palace) en Nasri (Sevilla). De Visaro voetbalschoenen van New Balance werden voor het eerst in 2015 gelanceerd en zijn de perfecte voetbalschoenen voor creatieve en wendbare spelers die het spel willen maken en zelf kansen kunnen creëren! De 2.0 versie van de Visaro's van New Balance staan dan ook geheel in het teken van creativiteit, zowel qua kleurstelling als de technieken van de schoenen! We bespreken het uiteraard hieronder!

Direct enthousiast over de tweede generatie Visaro voetbalschoenen van New Balance? Scoor ze exclusief in deze SHOP!

New -balance -visaro -2-0-voetbalschoenen

Design New Balance Visaro 2.0 voetbalschoenen

De nieuwe New Balance Visaro 2.0 voetbalschoenen zijn een combinatie van donker grijs en oranje. De voorkant van de voetbalschoenen is grijs en dit loopt middels een soort honingraatachtige structuur over in het oranje naar de achterkant van de schoenen. Ook de achterkant van de nieuwe kicksen van New Balance bevatten grijze details. De veters van de nieuwe schoenen van Kompany, Fellaini en Nasri zijn oranje en het onderstel van de schoenen is een combinatie van wit en oranje. Het logo van New Balance versiert de zijkanten van de schoenen en het Visaro trademark teken staat op de hiel van de schoenen. De binnenzool van de schoenen is uiteraard oranje. Wat maakt de nieuwste Visaro's nu nog beter voor creatieve spelers en welke updates hebben de schoenen ondergaan? Check het hieronder!

New -balance -visaro -20-voetbalschoenen -grijs -oranje

Updates en voordelen Visaro 2.0 voetbalschoenen

New Balance noemt het bovenwerk van de schoenen ''data driven.'' Naar het bovenwerk van de schoenen is door het Amerikaanse sportmerk veel onderzoek gedaan en uit een uitgebreide analyse van duizenden passes heeft het merk gekozen voor een bovenwerk/upper van assymetrische zeshoekige vormen. Voor deze vormen is gekozen omdat dit deze zeshoeken de perfecte tractie op de bal geven. Verder is de bovenkant van de schoenen gemaakt uit één stuk, wat betekent dat de zool en zijkanten van de schoenen uit één stuk bestaan. Dit wordt ook wel de moccasin constructie genoemd. Groot voordeel hierbij is dat er meer precisie is bij het passen. Een ander voordeel aan de upper van de schoenen , welke bestaat uit Ariaprene mesh, is dat deze zich perfect vormen naar de vorm van de voeten, waardoor de fit ideaal is, evenals de eerste balaanname. De bovenkant van de schoenen is ook nog eens uitgerust met een laagje Pro Form last, wat zorgt voor een niet te overtreffen pasvorm, comfort en touch!

De onderzool en noppen van de Visaro 2.0 voetbalschoenen hebben ook een update ondergaan. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn de zogenaamde multi-directionele noppen. De zool bevat kegelvormige noppen aan de mediale kant waardoor je makkelijker kunt wegdraaien. De driehoekvormige noppen zorgen daarnaast voor uitstekende grip en een hoge wendbaarheid op alle velden. De Super-Flex buitenzool zorgt voor een perfect contact met de grond. Deze zoolplaat is super licht zodat spelers zich snel kunnen los maken van een tegenstander en dus in kunnen spelen op veranderende situaties in het veld. De spelers die deze schoenen dragen zijn super wendbaar. Ook bevatten de schoenen een zogenaamde FreshFoam tussenzool, welke ook zorgt voor meer comfort en demping!

New Balance lanceerde vandaag ook een geheel nieuwe kleurstelling van de New Balance Furon voetbalschoenen. 

New Balance Visaro 2.0 voetbalschoenen kopen

De nieuwe grijs/oranje New Balance VISARO 2.0 voetbalschoenen kan je direct kopen in de onderstaande shop. De prijs van de TOP schoenen is € 170,-, maar goedkopere versies van de schoenen scoor je zowel voor kinderen als voor volwassenen al vanaf € 50,-. Directe levering en gratis verzending gegarandeerd. Wil jij dus net als Kompany, Nasri en Fellaini schitteren op deze schoenen, check ze snel!

Scoor deze voetbalschoenen exclusief in DEZE SHOP!

New -balance -20-visaro -voetbalschoenen

New -balance -voetbalschoenen -visaro -2-0