14 maart 2017

New Balance brengt Furon Hydra voetbalschoenen uit

New Balance Furon Hydra voetbalschoenen. Het nieuwe oogappeltje uit de Furon lijn is gelanceerd in een limited edition. Met een indrukwekkend zilver, wit en fluorescerend geel design springen de voetbalschoenen direct in het oog. Furon is voor de speler die van aanvallen houdt en elke kans voor het doel benut. Furoin is voor de speler die zijn snelheid, instinctieve bewegingen en scherpe afwerking gebruikt om de wedstrijd te beslissen. Dankzij Furon is het “Game Over” voor de tegenstander! Ontdek alle ins en outs van deze limited edition Hydra kicksen.

Alvara Negredo, Kevin Mirallas en Jesus Navas gingen jou voor. Topspelers die hebben bewezen het aanvallen in de vingers te hebben. Ga jij deze sterren achterna? Bestel dan nu jouw New Balance Furon Hydra voetbalschoenen HIER of in deze online voetbalshop!

New -balance -furon -hydra -voetbalschoenen

Design New Balance Furon Hydra voetbalschoenen

Het design van de nieuwste New Balance limited edition Furon Hydra voetbalschoenen zal op het veld zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Het is een sterk design met een krachtige overwegend zilveren uitraling. Zelfs in de schaduw! Ook bevatten de bovenlaag van deze Hydra voetbalschoenen witte details. Zo is het New Balance (N-)logo langs de zijkanten wit. Ook de structuur rondom de fluorescerende gele veters is wit. Alsof dit niet genoeg is, is de zoolplaat fluorescerend zilver. Krachtiger kan niet. Alle ingrediënten in het design zijn aanwezig om te vlammen voor de goal en keepers het nakijken te geven!

New -balance -furon -hydra -voetbalschoenen3

Welke technische voordelen hebben de New Balance Furon Hydra?

Snelheid en precisie. Dit zijn de 2 kernprincipes van de New Balance Furon voetbalschoenen. Furon stelt alles in staat om onder snelheid de bal met uiterste precisie te raken. De schoen voor aanvallers die een gooi willen doen naar de nummer 1 positie in het topscorersklassement! Deze kernprincipes worden onder meer gerealiseerd door een Hybrid Mesh bovenlaag. Het materiaal heeft een zeer goed ademend vermogen, zodat je onder alle condities topprestaties kan leveren. Het unieke New Balance FantomFit is rondom de middenvoet gepositioneerd en geeft een lockdown effect. Je kan het zien als een speciaal ontworpen kooi die de voet op zijn plek houdt en ondersteunt en stabiliseert waar nodig! Dit lockdown effect wordt nog meer gerealiseerd een Top Line vetersysteem. Het geeft je heerlijk comfort en de kracht om de bal met precisie te raken! Een Burrito tong voor een groter en beter raakvlak draagt hier absoluut aan bij. De lage profiel hielkap die geïnspireerd is op atletiekschoenen heeft een asymmetrische, adaptieve fit die gemaakt is voor explosieve versnelling. Dit moet ervoor zorgen dat je je directe tegenstanders voorbij kunt vliegen met pure snelheid. Maar niet alleen de bovenlaag geeft voordelen. Bij de productie van de zoolplaat heeft New Balance ook volop kansen benut om de kernprincipes van Furon te realiseren. Dit komt tot uiting in 'stijve' buitenzool. Het stimuleert je energieverbruik bij versnellen. Het noppensysteem met Ultra Directional Studs heeft een gelijke functie voor een betere acceleratie, waardoor je tegenstanders in het stof zullen bijten als jij ze voorbij sprint. Met een gewicht van 200 gram behoren de kicksen tot de lichtere schoenen op de markt. 

New -balance -furon -hydra -voetbalschoenen2

New Balance Furon Hydra kopen?

Deze echte spitsenschoen is zeker een goed(-koper) alternatief voor onder meer Nike Hypervenom voetbalschoenen. De New Balance Furon Hydra 'kosten' slechts € 185,-. Met dit geweldige design is dat een ongekende wilde. Wil je morgen al op deze kicksen de winnende scoren? Ga direct naar de online voetbalshop of scoor ze HIER!

New -balance -furon -hydra -voetbalschoenen4