In navolging tot de lancering van de limited edition Visaro Galaxy voetbalschoenen heeft New Balance ook Furon Apex schoenen gelanceerd. De voetbalschoenen worden in beperkte oplage op de markt gebracht en gelden als de opvolger van de onlangs gelanceerden zwart en witte Furon 2.0 schoenen. De Furon Apex voetbalschoenen zijn ontworpen voor snelheid en precisie. Niet voor niets schitteren sterren als Negredo, Navas en Cahill doorgaans op NB Furon voetbalschoenen. Ook deze limited edition NB kicksen kennen een opvallend ontwerp. Ben je benieuwd naar dit ontwerp? Check alle ins en outs van deze voetbalschoenen dan hieronder en ontdek of deze schoenen iets voor jou zijn!

Scoor de nieuwste New Balance Furon voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen! 

New Balance Furon Apex VoetbalschoenenDat deze limited edition New Balance Furon Apex voetbalschoenen in het teken staan voor snelheid en precisie komt ook tot uiting in het ontwerp van de voetbalschoenen. Op de bovenlaag is van de hak tot het veterdeel een speciale print te zien. De print beeldt een vogel diverse malen uit. Op de print wordt namelijk de slechtvalk uitgebeeld. Dit dier is het snelste dier ter wereld en met een snelheid van 389 km/u in duikvlucht ongekend snel. Je zult begrijpen dat het dier inspiratie geeft voor deze Furon Apex 'speed' voetbalschoenen. De print komt tevens terug op de zooplaat. De verdere bovenlaag van deze schoenen is wit. Daarnaast worden de Apex voetbalschoenen versierd met oranje details. Zo is het New Balance logo oranje van kleur. Dit geldt ook voor een deel van de zoolplaat, instap en het gedeelte rond de veters.

New Balance Furon Apex Voetbalschoenen 4

De bovenkant van deze New Balance Furon Apex voetbalschoenen is gemaakt van een synthetische bovenlaag

. Deze bovenlaag is uitgerust met de Fantom Fit technologie, welke terug komt in de middenvoet. Deze technologie zagen we eerder terug bij de hardloopschoenen van het Amerikaanse sportmerk en zorgt voor meer stabiliteit aan de voorvoet. Tevens zorgt dit voor het zogenaamde lockdown fit. De schoenen vallen namelijk nauwsluitend om de voeten en nemen de vorm van de voeten aan, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Bovendien zorgt het skelet voor nog meer power en kracht. Verder zijn de Furon voetbalschoenen uitgerust met een dunne micro 3D textuur, welke zorgt voor een ultieme wrijving tussen de bal en de schoenen, waardoor de balcontrole en het balgevoel optimaal is. Deze 3D textuur komt terug in de dunne vakjes die zich over de voorvoet bevinden. De bal blijft hierdoor bij snelle acties als het ware aan de voet plakken. Bovendien zorgt het materiaal voor nog meer kracht. Een ander kenmerk van de New Balance Furon schoenen is de extra gewatteerde tong van de voetbalschoenen. Hierdoor kan je de bal nog beter raken. De is zool van de Furon's is ook uitgerust met een aantal technieken. De loopzool geeft je namelijk energie en ongekende versnelling. De lichtgewicht nylon loopzool kent TPU versnelling-zones en bevat smalle triangel gevormde noppen. Hier komt bij dat de hiel slechts twee noppen kent, speciaal om snelle bewegingen op harde ondergronden vlotter te laten verlopen. Een simpel design van de loopzool moet je nog meer in staat stellen tegenstanders met snelheid te slim af te zijn. Daarnaast worden de New Balance Furon voetbalschoenen gekenmerkt door de Fixes Revlite binnenzool, welke zorgt voor een goede demping en comfort. 

New Balance Furon Apex Voetbalschoenen 3

Deze nieuwste New Balance Furon Apex voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen in de online New Balance shop. De prijs van de schoenen in de hoogste prijsklasse is € 170,-, maar de goedkopere New Balance voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het hier... en deel hieronder je mening! 

New Balance Furon Apex Voetbalschoenen 2