Ook de voetbalschoenen van New Balance voor het WK zijn officieel gelanceerd. New Balance heeft namelijk het Otruska Pack. Dit pack is gebaseerd op Orthos. Orthos is een tweekoppige hond uit de Griekse geschiedenis. De twee hoofden die Orthos heeft symboliseren de dubbele aanval. Ook staat de hond voor behendigheid. De nieuwe New Balance Otruska voetbalschoenen zijn geschikt voor innovatieve spelers die worden gekenmerkt door snelheid en beweeglijkheid. De eerste schoen uit dit pack is de New Balance Furon 4.0 voetbalschoen. Deze schoen gaan wij ook zien in Rusland. Sadio Mané speelt namelijk op deze schoen. Nieuwsgierig naar de New Balance Furon 4.0 voetbalschoen? Check de details hieronder!

Ben je nu al helemaal verkocht van de nieuwe New Balance voetbalschoen? Aarzel dan niet en bestel de New Balance Furon 4.0 voetbalschoen in DEZE WEBSHOP

of in DEZE WINKEL

Design New Balance Furon 4.0 Otruska voetbalschoen

De nieuwe Furon 4.0 voetbalschoen ziet er schitterend uit. De schoen maakt onderdeel uit van het Otruska pack van New Balance. Otruska is Bulgaars voor schreeuwen en met deze schitterende voetbalschoen laat het Amerikaanse New Balance zeker van zich horen. De Furon 4.0 ziet er schitterend uit en heeft erg opvallend ontwerp. De kleuren van de schoen betreffen namelijk rood en wit. Dit zijn de kleuren van Rusland. Het land waar het WK aankomende zomer wordt gehouden. De basiskleur van de New Balance Furon 4.0 is wit. Op de zijkant van de schoen staat een grote N van New Balance. Terwijl de zool van de schoen fluorerend rood van kleur is. Op de neus van de schoen is het logo van New Balance te zien. Op de achterkant van de schoen is een lip te zien Deze lip is rood van kleur. In het wit staat er natuurlijk de naam van de schoen op. Furon in witte letters. Natuurlijk kunnen de voetballers die spelen op een New Balance voetbalschoen het verschil niet alleen maken met een mooie schoen. De schoen moet ook voorzien zijn van de nieuwste technieken. Deze bespreken we hieronder!

Kenmerken New Balance Furon 4.0 Otruska voetbalschoen

De nieuwe New Balance Furon 4.0 is een schoen gemaakt voor instinctieve speler die het spel kan beslissen. Om de wedstrijd te kunnen beslissen hebben de techneuten van New Balance de schoen voorzien van vele technieken. Eén van deze technieken is de Fantomfit technologie. Hierbij gaat het om de bovenlaag van de schoen. Deze technologie zagen we eerder al bij de hardloopschoenen van het Amerikaanse sportmerk en zorgt voor stabiliteit aan de voorvoet. Tevens zorgt het als het ware voor een lockdown van de voet. Om deze lockdown te kunnen verbeteren heeft New Balance de schoen ook uitgerust met een elastische tong. Het bovenwerk van de schoen is voorzien van een speciaal TPU materiaal. Dit zorgt voor meer wendbaarheid en duurzaamheid. Het bovenwerk is gemaakt van een speciaal mesh materiaal. Hierdoor is de voetbalschoen extra licht. Een vernieuwd Lacing system zorgt ervoor dat het schietoppervlak is vergroot. Het onderste gedeelde van het veteringssysteem is namelijk weggehaald. Hierdoor is het schietoppervlak groter en kun je dus met meer precisie een passgeven of op goal schieten. Zoals hierboven al werd genoemd staat de New Balance Furon 4.0 voetbalschoen in het teken van snelheid. Hiervoor is de zool van de schoen uitgerust met een TPU Sole Plate. Deze zorgt voor een betere acceleratie. Je bent extra snel op deze zool. Ook is de zool extreem licht door deze technologie. De buitenzool is gemaakt van 3 verschillende lagen. De buitenste laag is van nylon. Dit zorgt voor extra kracht van de schoen. De nieuwe New Balance Furon 4.0 voetbalschoen zorgt er voor dat je hoge snelheden kunt halen tijdens sprintduels. Daarom is het belangrijk dat de zool van de schoen er super gaaf uit ziet, want dit is het enige wat de verdedigers gaan zien wanneer ze achter je aan rennen.

New Balance Furon 4.0 voetbalschoen kopen

De nieuwe voetbalschoenen van New Balance de Furon 4.0 uit het Otruska pack zijn vanaf nu te koop in de onderstaande webshops. Jij wordt met deze nieuwe voetbalschoen de absolute held op het veld. Op dit moment is de schoen alleen te koop in volwassen maten. De prijs van de allernieuwste voetbalschoen van New Balance voor het WK in Rusland is € 229,95. Voor deze prijs heb je een nieuwe voetbalschoen die er super gaaf uit ziet en ook nog eens is uitgerust met de allernieuwste technieken. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je New Balance voetbalschoenen in DEZE WEBWINKEL

Of in DEZE WEBSHOP