NEMEZIZ MESSI 17+ 360 AGILITY VOETBALSCHOENEN

Messi en adidas zijn onafscheidelijk van elkaar. Zo werken adidas en Messi al jaren samen om de schoenen die de superster draagt te optimaliseren. Ze hebben samen de nieuwe NEMEZIZ voetbalschoenen lijn gemaakt, getest en gelanceerd. Ook deze nieuwe schoenen van de adidas NEMEZIZ lijn zijn uniek en speciaal voor Messi gemaakt. De kleuren van deze Messi signature NEMEZIZ schoenen zijn afgeleid van de Argentijnse vlag en zijn gelanceerd voor de kwalificatiewedstrijden voor het WK 2018.

Wil je direct de nieuwe voetbalschoenen van Messi kopen? Check ze exclusief in deze SHOP

of deze STORE. Directe levering en gratis verzending gegarandeerd!

Design NEMEZIZ Messi 17+ 360 Agility Voetbalschoenen

Deze voetbalschoenen met zichtbare Argentijnse tinten worden door Messi zelf gedragen tijdens zijn wedstrijden voor Argentinië en FC Barcelona. De NEMEZIZ Messi 17+ voetbalschoenen zijn gecombineerd met de kleuren wit/legend ink en energy blauw. Op de buitenkant van de schoen zijn de drie iconische zwarte adidas strepen te zien. Het bekende NEMEZIZ ontwerp met de strepen lopend over de schoen is ook in deze versie verwerkt. De voetbalschoen is wit, de strepen die daar overheen lopen zijn energy blauw, net als het 360 Agility Bandage System. Dit wit en blauwtinten komen ook terug op de onderkant van de schoen en in het noppenwerk. Verder is de naam van Messi en zijn eigen logo met veel detail verwerkt over de schoen heen. Check hieronder alle details over het materiaal, de technologieën en de voordelen van deze NEMEZIZ Messi voetbalschoenen.

Kenmerken NEMEZIZ Messi 17+ 360 Agility Voetbalschoenen

De nachtmerrie van elke verdediger, de beste man van het veld, de aanvaller die record na record verbreekt! Het is de wereldster Lionel Messi. Maar dit kan hij niet zonder een fantastisch paar voetbalschoenen. De Adidas NEMEZIZ voetbalschoenen zijn speciaal ontworpen naar de behoeftes en kwaliteiten van Messi. Het zijn de perfecte schoenen voor Leo. De NEMEZIZ 17+ is zonder veters om de aansluiting van de voet te optimaliseren. Aan optimale fitting is ook gedacht. De TORSIONTAPE-technologie van het 360 BANDAGE SYSTEM is geïnspireerd op sporttape. De schoen biedt ondersteuning en stabiliteit dankzij de 360 TORSION TAPE.

De DUAL LOCK COLLAR zorgt voor een stevige lockdown en enkelstabiliteit bij de instap van de schoenen. Waardoor de fitting van de schoen wordt geoptimaliseerd. Het is een kleine enkelkraag in de vorm van een v. De binnenkant van de instap bij de schoen bevat kleine rubberen nopjes die ervoor zorgen dat je sok en je voeten op hun plaats blijven in de schoen. Messi’s favoriete AGILITY KNIT-bovenwerk zorgt voor een perfecte pasvorm en reactievermogen zodra de schoenen worden aangetrokken, je hoeft de schoenen hierdoor niet meer in te lopen. Zoals bij bijna alle Adidas voetbalschoenen het geval is, is ook bij de NEMEZIZ het bovendeel van de schoen uitgerust met de NON STOP GRIP technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je in alle omstandigheden controle over de bal houdt, een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk zorgt ervoor dat je de bal aan je voeten geplakt houdt.

Als laatste komt het onderstel van de schoenen. De lichtgewicht messiGAMBETRAX 2.0-loopzool laat Messi’s eigen voetafdruk achter. Zo staat de schoen precies naar zijn voet en heeft hij geen last van een verkeerde pasvorm! De noppen van de schoen zijn langwerpig en zorgen voor een goede balans bij het maken van snelle draaiingen en explosieve versnellingen.

NEMEZIZ Messi 17+ 360 Agility Voetbalschoenen kopen

Wil je direct de nieuwe Adidas NEMEZIZ Messi 17+ voetbalschoenen kopen? Dat kan nu meteen in de onderstaande shops. De duurste schoenen hebben een prijs van 329,95 euro, de goedkoopste versie van deze NEMEZIZ Messi koop je al vanaf 64,95 voor kinderen. De goedkopere versies zijn wel met andere materialen en technologieën uitgerust. Check bovendien alle NEMEZIZ voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder!

Scoor deze unieke, speciaal voor Messi gemaakt NEMEZIZ schoenen exclusief in deze SHOP of deze STORE