13 september 2017

NA 7 JAAR SWITCHT CHICHARITO VAN NIKE NAAR AARDSRIVAAL ADIDAS!

Na maanden en maanden van speculeren en geruchten is het moment nu eindelijk daar! Javier Hernandez, bekend als Chicharito, heeft zich aangesloten bij aardsrivaal adidas na 7 jaar samengewerkt te hebben met Nike. Hij speelt nu op de fantastische nieuwe Adidas NEMEZIZ 17.1 uit de Ocean Storm Pack. Gewaagde zet van de speler van West Ham!

Heb jij nieuwe voetbalschoenen nodig of maak je net als Chicharito een gewaagde switch? Check de NEMEZIZ 17.1 uit de Ocean Storm Pack dan nu bij deze STORE of deze SHOP

De switch

De switch was totaal onverwacht, ondanks alle geruchten. De aanvaller speelt sinds maart 2017 op adidas voetbalschoenen en niet langer meer op de Nike Mercurial Superfly. Op het adidas Nemeziz Uprising evenement in Londen is Chicharito geïnterviewd over de gewaagde switch. Hij geeft in dat interview aan dat adidas alles doet om hem goed te laten voelen. Zelfs als hij een speciaal verzoek heeft voor zijn voetbalschoenen, gaan ze er meteen mee aan de slag. Hij geeft aan dat het dragen van de Nemeziz voetbalschoenen een geweldige mix is van een mooi design en de nieuwste technologieën. Adidas stop nooit met creëren en je verwacht nooit wat er komen gaat, verteld Chicharito. 

Design adidas NEMEZIZ Ocean Storm Pack voetbalschoenen

De Adidas NEMEZIZ 17 voetbalschoenen van het Ocean Storm Pack zijn gecombineerd met de kleuren Navy, geel en blauw. De drie Adidas strepen op de buitenkant van de schoen zijn fel geel en de rest van de schoen heeft een zwart met navy blauw gestreepte 360 Agility Bandage System. De naam van het pack is verwerkt in de schoenen, want de schoen bevat een donkerblauwe kleur met een print van strepen wat een stormachtig uiterlijk geeft. De blauwtinten en strepen komen terug op de onderkant van de voetbalschoen en in het noppenwerk. De binnenzool van de voetbalschoen is blauw en het geel komt terug in de letters van de zool. Helemaal klaar om te schitteren! Deze NEMEZIZ uit het Ocean Storm Pack zijn anders dan de limited edition NEMEZIZ van de Thunder Storm Pack. Bij deze kicksen wordt het orginele NEMEZIZ-ontwerp aangehouden, de limited-edition uitvoering heeft natuurlijk zijn eigen ‘limited’ klasse. Benieuwd naar deze limited-edition NEMEZIZ? Check deze blog over deze flitsende kicksen

Lees hieronder over alle details over het materiaal, de technologieën en de voordelen van de adidas NEMEZIZ Ocean Storm Pack voetbalschoenen.

Kenmerken Adidas NEMEZIZ Ocean Storm Pack voetbalschoenen

De Adidas NEMEZIZ voetbalschoenen zijn ontworpen voor de meest flexibele en creatieve voetbalspelers. De NEMEZIZ 17+ is speciaal ontwikkeld voor het lichtvoetige en snelle spelers die voor constante dreiging zorgen. Het zijn de perfecte schoenen voor Messi, maar ook voor andere creatieve spelers zoals Chicharito. Risico’s nemen, je tegenstander met snelle bewegingen te snel af zijn en het spel dicteren zijn redenen waarom deze schoenen zijn uitgerust met de nieuwste technieken en materialen. De NEMEZIZ 17.1 is met veters en zonder veters verkrijgbaar, om de aansluiting aan de voet te optimaliseren. De schoen die Chicharito en Messi dragen zijn met veters. Aan optimale fitting is ook gedacht. De TORSIONTAPE-technologie van het 360 BANDAGE SYSTEM is geïnspireerd op sporttape. De schoen biedt ondersteuning en stabiliteit dankzij de 360 TORSION TAPE.

De DUAL LOCK COLLAR zorgt voor een stevige lockdown en enkelstabiliteit bij de instap van de schoenen. Waardoor de fitting van de schoen wordt geoptimaliseerd. Het is een kleine enkelkraag in de vorm van een v. De binnenkant van de instap bij de schoen bevat kleine rubberen nopjes die ervoor zorgen dat je sok en je voeten op hun plaats blijven in de schoen. De nauwsluitende AGILITY KNIT 2.0-voorvoet zorgt voor een perfecte pasvorm en reactievermogen zodra de schoenen worden aangetrokken. En zoals bij bijna alle Adidas voetbalschoenen het geval is, is ook bij de NEMEZIZ het bovendeel van de schoen uitgerust met de NON STOP GRIP technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je in alle omstandigheden controle over de bal houdt, een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk zorgt ervoor dat je de bal aan je voeten geplakt houdt.

Als laatste komt het onderstel van de schoenen. De lichtgewicht TORSIONFRAME-loopzool met TORSION RIBS zorgt voor explosieve kracht op droog natuurgras en voor extra steun bij de afzet. De noppen van de schoen zijn langwerpig en zorgen voor een goede balans bij het maken van snelle draaiingen en explosieve versnellingen.

Adidas NEMEZIZ Ocean Storm Pack voetbalschoenen kopen

Wil je direct de nieuwe Adidas NEMEZIZ voetbalschoenen uit het Ocean Storm Pack kopen? Dat kan per direct in de onderstaande shops. De duurste schoenen hebben een prijs van 249,95 euro, de goedkoopste versie van deze NEMEZIZ uit het Ocean Storm Pack koop je al vanaf 64,95 voor kinderen en volwassenen. De goedkopere versies zijn wel met andere materialen en technologieën uitgerust. Check bovendien alle NEMEZIZ voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder!

Scoor deze zieke NEMEZIZ schoenen exclusief in deze SHOP of deze STORE