10 november 2016

Meyba sneakers zijn hot in het koude najaar van 2016

Vandaag presenteert Voetbal-Schoenen.eu jou de nieuwste najaarscollectie Meyba sneakers van 2016. Een heerlijke collectie waar jij het absoluut warm van krijgt. De sneakers van Meyba staan doorgaans voor ware passie. Geen wonder, aangezien het Spaanse bloed door de aderen van dit merk stroomt. Het Spaanse (sneaker-)merk kent zijn roots in Barcelona. In de jaren 40 van de vorige eeuw werd Meyba opgericht door Josep Mestre en Joaquim Ballbé (Me-y-Ba). Meyba werd in het zonnige Spanje al snel een populair merk en bracht de strandgasten in Barcelona stijlvolle korte broeken, t-shirts en schoenen. Pas in 1981 werd Meyba internationaal bekend. Anno 2016 wordt deze heerlijke bedrijfsvoering voortgezet in Nederland met een ruime collectie sneakers, waarover wij jou alles vertellen

De nieuwste najaarscollectie 2016 Meyba sneakers speelt in op de stedelijke gemenigte. Deze sneakers zijn geschikt voor mensen van dit moment, welke zowel veeleisend als orignieel zijn en dat combineren met een voorkeur voor ongekende elegantie, orignaliteit, kwaliteit en humor. Deze Meyba sneakers zijn gemaakt met passie, ongekende vaardigheden en kunnen gedragen worden op elk moment dat jij wilt geniet van het leven. Deze collectie Meyba sneakers verovert voorzichtig de wereld en zijn niet meer alleen populair in Barcelona. Ga maar eens de straten op in Rio, Melbourne, Tokyo, New York en Hong Kong. Het is tijd voor Meyba!

IMG_6112 (1)

Absoluut hoogtepunt binnen de Meyba collectie voor dit najaar is de Jogger. De Meyba Jogger sneaker heeft een uitstekende pasvorm en is perfect voor de casual look. Een stoere sneaker en perfect voor onder een jeans! De Jogger is er in vele kleuren en uitvoeringen. Voor elke look heeft Meyba een Jogger voor jou klaarliggen. Zwart, blauw, rood, groen of leer en suede? Geen probleem. Met deze heerlijke sneakers van Meyba ben jij helemaal klaar voor het najaar!

IMG_6156

Ben jij toe aan de volgende stap en wil je nog meer van deze heerlijke Meyba sneakaers ontdekken? Ga dan direct naar de online STORE van Sportus.nl en ontdek de gehele najaarscollectie van Meyba sneakers voor 2016. Een echte must-have!