9 september 2016

Metallic zilveren Under Armour Clutchfit voetbalschoenen

Under Armour heeft nieuwe Clutchfit Force 2.0 voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwste Clutchfit schoenen maken onderdeel uit van het UA20 Pack. Dit pack viert het 20-jarige jubilieum van het Amerikaanse sportmerk Under Armour. Van dit pack maken ook Spotlight kicksel deel uit. De Clutchfit Force 2.0 voetbalschoenen zijn gelanceerd om voetballers controle, kracht en comfort te garanderen. Dit wordt bewerkstelligt door enkele materialen en technieken die je hieronder tegenkomt! Deze 'power-voetbalschoenen' wegen 225 gram en kennen een opvallende look!

Scoor de nieuwste metallic zilveren UA voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen! 

Metallic Silver Under Armour Clutchfit Voetbalschoenen

De nieuwste Under Armour Clutchfit Force 2.0 voetbalschoenen uit het UA20 Pack kennen een overwegend metallic zilveren bovenlaag. Ook worden deze schoenen versierd met zwarte details. Over de bovenlaag is ook een opvallend patroon zichtbaar. Bovendien keert langs de zijkanten een groot UA Trademark logo Het logo bevat dezelfde kleur als de kleur die de bovenlaag rijk is. De veters van deze kicksen bevatten een combinatie van zilver en zwart. Verder kennen de voetbalschoenen een zilveren zoolplaat en een zwarte instap. De binnenzool is geel.

Metallic Silver Under Armour Clutchfit Voetbalschoenen 2

Deze leren bovenlaag van deze UA Clutchfit schoenen bevat microfin elementen die zichtbaar zijn op het zilveren patroon. Deze elementen zijn gemaakt voor grip en controle gedurende alle weersomstandigheden. Het Trivela microfiber op de bovenlaag is rekbaar en zorgt voor comfort. Dit wordt een gecombineerd met een symetrisch veter-systeem dat nog meer bijdraagt aan comfort. De zoolplaat van de Under Armour ClutchFit 2.0 voetbalschoenen is afgestemd op natuurlijk bewegingen van de voet. De zoolplaat van de voetbalschoenen bevat een traditionele noppenconfiguratie met conische noppen. De binnenzool bevat demping om de impact van bewegingen te absorberen en elke stap energie te geven.

Metallic Silver Under Armour Clutchfit Voetbalschoenen 3

Deze zilveren voetbalschoenen uit het UA20 Pack kan je vanaf nu voor volwassenen kopen in de officiële Under Armour voetbalschoenenshop. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 220,-. Directe levering en gratis verzending. Check in het overzicht hiernaast bovendien andere beschikbare Under Armour voetbalschoenen en oudere schoenen.

Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!