11 september 2015

Memphis Under Armour Speedform Camouflage voetbalschoenen

Memphis Depay staat nog maar kort onder contract bij Under Armour, maar is nu al in het bezit van een eigen voetbalschoen. Under Armour heeft namelijk een speciale camouflage Under Armour voetbalschoen voor Memphis Depay ontworpen en geproduceerd. In de wedstrijd tegen Liverpool zal Depay debuteren op deze voetbalschoenen. In het verleden ontwierp Under Armour al voor meer van haar spelers producten. De nieuwe Memphis Depay Under Armour voetbalschoenen worden gekenmerkt door een grijze all-over camouflage print op de bovenlaag van de voetbalschoenen. De Under Armour Speedform voetbalschoenen zijn daarnaast ook in het bezit van oranje details. Mogelijk verwijzen deze details naar het geboorteland van Depay. Zo is de loopzool van de Under Armour voetbalschoenen oranje. Dit geldt ook voor de veters, binnenkant, externe hielkap en Under Armour logo's die terugkeren langs de zijkanten.

Under Armour Speedform voetbalschoenen

De Under Armour Speedform voetbalschoenen kennen een synthetisch leren bovenzijde. Het doel van de voetbalschoenen is om een optimaal balgevoel bij voetballers te creëren. De synthetisch leren bovenzijde neemt geen vocht op, waardoor de schoenen ook niet zwaarder worden, zodat het ultieme balgevoel gedurende alle weersomstandigheden gegarandeerd blijft. Hier komt bij dat in het voorste deel van de schoenen vormen van tenen zijn verwerkt. Deze unieke techniek zorgt voor een nog betere pasvorm van de voetbalschoen. Ook kennen de SpeedForm voetbalschoenen een externe hielkap. Deze exterene hielkap moet sterspelers als Depay meer stabiliteit geven en zorgt ervoor dat je ook beter kunt afzetten. Zo kunnen voetballers meer snelheid maken op de eerste meters. Het ontwerp van de voetbalschoenen worden afgemaakt met een lichtgewicht chrome zoolplaat. De zoolplaat zorgt ervoor dat de schoenen licht in gewicht blijven. De Under Armour schoenen wegen slechts 209 gram.

Camouflage Under Armour Speedform voetbalschoenen kopen

De volledige collectie Under Armour Speedform voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in de online voetbalschoenenshop van Voetbalshop. De voetbalschoenen kennen een adviesverkoopprijs van € 199,99 in zijn te koop in de maten 40,5 tot 45,5. Check hieronder de foto's van de nieuwste voetbalschoen van Memphis Depay.

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!!!

Memphis -Depay -Under -Armour -Camouflage -voetbalschoenen

Memphis -Depay -Under -Armour -Camouflage -voetbalschoenen 2

Memphis -Depay -Under -Armour -Camouflage -voetbalschoenen 3