Marouane Fellaini legt schadeclaim neer wegens ‘slechte’ voetbalschoenen

Middenvelder Marouane Fellaini van de Engelse topclub Manchester United heeft wel iets heel unieks gedaan. Na jarenlang gevoetbald te hebben op de voetbalschoenen van New Balance heeft hij besloten dat de schoenen toch niet helemaal goed waren. De boomlange speler heeft namelijk een schadeclaim ingediend bij New Balance, van wie hij zijn voetbalschoenen ontvangt en het bedrag is niet mis!....

Marouane Fellaini en zijn New Balance voetbalschoenen

De Belg Marouane Fellaini, wie bekend staat om zijn grote bos met haar en zijn kopkracht in het veld heeft afgelopen week een schadeclaim ingediend bij zijn schoenenleverancier.

Volgens The Sun heeft de sterke middenvelder van de club uit Manchester een schadeclaim van maar liefst 2.4 miljoen euro ingediend bij de rechtbank in Londen tegen New Balance.

De reden hiervoor is de slechte kwaliteit schoenen waar de speler op gespeeld heeft, zo vindt hij.

Het ene gerucht na het andere kwam voorbij maar wat zeer waarschijnlijk waar is, is het feit dat de voetbalschoenen van de speler zelfs gestoomd moesten worden door de materiaalman van Manchester United elke keer als de Belg de schoenen aantrok. Niet de meest ideale schoen voor een profvoetballer.

Om de situatie nog wat uit te breiden wordt zelfs gesproken van ‘aanzienlijke schade aan de voeten’ door de kicksen van New Balance. Of de lange middenvelder van de club echter ook schade heeft moet nog blijken maar wanneer dit zo is kan de schadeclaim nog vervelender uitpakken voor het schoenenmerk. New Balance, wat de afgelopen jaren sterk aan het groeien was zou dan een flink imago verlies kunnen lijden.

Het Amerikaanse sportmerk snapt er dan ook helemaal niets van en heeft zelfs onbegrip voor de situatie. New Balance verzorgde al 4 jaar de voetbalschoenen van Fellaini en hij zou deze al die jaren als ‘perfect’ hebben omschreven. De middenvelder van de Engelse club wie overigens 700.000 euro per jaar kreeg van het sportmerk  voor het dragen van de voetbalschoenen vroeg New Balance zelfs 12 exemplaren extra op te sturen.

 

Voetbalschoenen kopen

Ben jij wel opzoek naar een nieuw paar voetbalschoenen maar weet je nog niet precies welke dat moeten zijn? Lees dan alles over jouw wondersloffen op deze site, of haal direct jouw schoenen in deze winkel of in deze shop.