28 maart 2017

Marco Reus evoSPEED 17 Derby Fever PUMA voetbalschoenen

In het kader van ''derby fever'' heeft PUMA weer nieuwe limited edition voetbalschoenen gelanceerd. Zaterdag 1 april 2017 vindt de Revier- of Kohlenpottderby weer plaats en nemen Schalke 04 en Borussia Dortmund het in de Veltins Arena tegen elkaar op. Speciaal ter ere daarvan heeft PUMA nieuwe voetbalschoenen voor Marco Reus uitgebracht, welke de Duitse international alleen zal dragen in de derby tegen Schalke 04. Eerder lanceerde het Duitse sportmerk speciale ''derby fever'' voetbalschoenen voor sterren als Griezmann, Sergio Aguero en Fabregas, welke ook op voetbalschoenen van PUMA spelen. Uiteraard zijn de nieuwe schoenen van Reus, geheel in stijl van de kleuren van Borussia Dortmund en het shirt van de Duitse club. Check alle informatie over de nieuwe schoenen van Reus hieronder.

Ben je direct enthousiast over deze nieuwe PUMA evoSPEED Reus voetbalschoenen? Deze kan je direct en exclusief scoren in deze SHOP of deze ONLINE WINKEL. Directe levering en gratis verzending!

Design Marco Reus Derby Fever voetbalschoenen

De nieuwe Puma evoSPEED voetbalschoenen van Marco Reus voor de Revier Derby zijn aan de voorkant geenl en aan de achterkant zwart. De zijkanten van de voetbalschoenen bevatten een zwarte formstripe van het Duitse sportmerk en op de neus van de voetbalschoenen staat in een sierlijk lettertype: ''Revierderby.''. De schoenen hebben fel gele veters en op de achterkant van de nieuwe kicksen van Marco Reus is het speciale ''derby fever'' logo van Puma geplaatst. Op de achterkant van de schoenen is door Puma ook een all-over print aangebracht met daarop handen en andere uitingen van fans, welke de supporters van de club moeten voorstellen. De zool van de schoenen is overwegend zwart en bevat zowel langwerpige als ronde noppen. Wil je weten waarom deze schoenen perfect zijn voor snelle en creatieve spelers? Lees hieronder vooral verder.

Voor Marco Reus zijn deze voetbalschoenen pas compleet als ze hem snelheid en balcontrole geven. Onder andere een bovenlaag die bestaat uit dun rekbaar materiaal maakt deze schoenen compleet. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Ook technieken als Speedframe en het Speedtrack Systeem dragen hier hun steentje aan bij. Het Speedframe bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Het Puma Speedtrack systeem komt terug op de zoolplaat van de evoSPEED voetbalschoenen. Dit systeem is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van deze technologie is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van deze nieuwe Puma kicksen uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. 

Tot zover alle informatie over de nieuwe voetbalschoenen van Reus. Check ook de eerder gelanceerde Derby Fever voetbalschoenen van Griezmann, Bellerin en Fabregas. 

Marco Reus Puma evoSPEED voetbalschoenen kopen

Wil je direct deze nieuwe voetbalschoenen van Reus kopen? Dat kan vanaf nu alleen voor volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van deze limited edition voetbalschoenen is € 250,-. Wil je goedkopere evoSPEEDS kopen? Dat kan ook in de onderstaande online winkels. Hier scoor je de nieuwe evoSPEED schoenen al vanaf € 40,-. Directe levering en gratis verzending! 

Scoor de nieuwe Reus voetbalschoenen in deze SHOP 

of deze ONLINE WINKEL.