15 juni 2018

Lukaku tekent contract met Puma

De echte voetbalkenner zag het al een tijdje aankomen, maar deze week is de overstap van Romelu Lukaku naar Puma officieel geworden. In de oefenwedstrijden van de Rode Duivels op 11 juni tegen Costa Rica deed de gemoederen al opwaaien, want daar speelde de Belgische spits al op de nieuwe Puma ONE voetbalschoenen. Dit terwijl tegen Egypte, op 6 juni, nog gespeeld werd op de Nike Mercurial Vapor 360. Tijdens de eerste wedstrijd op het WK in Rusland gaat Lukaku dus op jacht naar doelpunten op de Puma ONE voetbalschoenen uit het Illuminate pack. Andere bekende voetballers die spelen op deze gave voetbalschoenen zijn: Agüero, Giroud, Godin, Fabregas en Balotelli. Nieuwsgierig naar de details van de deal tussen Puma en Romelu Lukaku? Check ze hier!

Romelu Lukaku tekent contract bij Puma

Romelu Lukaku heeft in het seizoen 2017-2018 vele voetbalschoenen gedragen. Zowel van Nike, adidas als Puma werden er voetbalschoenen gedragen door de Belgische Spits. Tijdens het seizoen zelf bij Manchester United droeg Lukaku schoenen van het Duitse merk adidas. Nadat Manchester United op een tweede plaats eindigde in de Premier League ging hij nieuwe schoenen testen. Nu heeft hij de keuze gemaakt en de sterspeler van onze zuiderburen gaat er alles aan doen om de WK titel naar België te halen op de nieuwe schoenen van het Duitse merk Puma. Zelf zegt Lukaku over de deal. ‘’ De keuze voor een exclusief sportmode merk om samen mee te werken, is een belangrijke keuze. Deze keuze is niet alleen belangrijk voor de schoenen die ik draag op het veld, maar ook voor mijn doelpunten en mijn verlangen naar deze doelpunten. Ik kijk er naar uit om in te gaan spelen met de grote kat op mijn schoenen.’’

Niet alleen Lukaku is natuurlijk erg tevreden over de deal. Puma heeft één van de blikvangers van de Belgische selectie kunnen toevoegen op het WK. De Puma ONE voetbalschoen werd tot nu toe alleen gedragen door Agüero, Giroud en Godin. Adam Petrick, Puma directeur marketing zegt, ‘’ Romelu is niet alleen een enorm relevante en elite speler voor ons van wege zijn doelpunten. We geloven erin dat hij ook een rolmodel is voor een nieuwe generatie voetballiefhebbers. Lukaku is een icoon die ook erg bezig is met mode en muziek. We zijn verheugd om met hem samen te werken aan een breed scala van Projecten binnen het merk Puma.’’

Een erg gaaf detail van de bekendmaking van de deal, is dat deal bekend is gemaakt doormiddel van een coole afbeelding in de stijl van een muziek album cover. Ben je nieuwsgierig naar de details van de schoen die Lukaku draagt tijdens de wedstrijden op het aankomende WK? Check de kenmerken van de PUMA ONE ILLUMINATE voetbalschoenen.

Puma ONE voetbalschoen kopen

De Puma ONE 18.1 voetbalschoen biedt alles: fit, snelheid en touch. Ben jij helemaal weg van deze gave ‘snelle’’ voetbalschoen uit het Illuminate Pack van Puma. Aarzel dan niet en bestel de Puma voetbalschoen in DEZE SHOP!