Tot vandaag toe hebben we de Adidas Glitch voetbalschoenen nog maar weinig op de voetbalvelden terug gezien. Toch lanceert Adidas tegen alle verwachting in 2 nieuwe skins om nog meer mogelijkheden in jouw Glitch voetbalschoenen te bieden. Deze revolutionaire voetbalschoenen zijn nog niet te koop via Nederlandse verkoopkanalen. De schoenen kunnen alleen nog aangeschaft worden via de speciale Adidas Glitch app.

Wit en zwart staan centraal in de nieuwe Adidas Glitch skins. Ze tonen weinig verrassingen en toch is dat ook wel eens een keer lekker. De bovenlagen tonen geen gekke details. Op beide skins zijn natuurlijk wel langs de zijkanten Adidas Trademark strepen zichtbaar. De strepen passen zich aan de kleur van de bovenlaag aan. Zo ontstaat een all-over effect dat in 2016 toch erg populair is gebleken.

Adidas -glitch -voetbalschoenen -zwart

Om jullie geheugen weer even op te frissen bespreken we het concept en de voordelen van de Adidas Glitch nogmaals. De Adidas Glitch voetbalschoen bestaan uit een verwisselbare bovenlaag (de skin) en een TechFit Cage. De skin dient aangebracht te worden op deze cage. De cage vormt de basis van de Adidas Glitch kicksen. De voetbalschoenen tonen in techniek overeenkomsten met de Adidas X16+ Pure Control's. Dit komt voornamelijk tot uiting in de Techfit Collar die aanwezig is op de cage. De cage krijgt hierdoor van Adidas de benaming 'Techfit Cage'. Enerzijds geniet je dan dus van de voordelen van TechFit. Anderzijs geniet je dan van de voordelen van het Purecut Sock Syteem.  Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Het Purecut Sock Systeem verbergt de veters. Op deze manier is je voet nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook dit leidt tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. De extra verhoogde sok van dit syteem geeft nog meer ondersteuning aan de voeten.

Adidas -glitch -voetbalschoenen -wit

Het is afwachten tot deze revolutionaire voetbalschoenen van Adidas verkrijgbaar zijn via Nederlandse verkoopkanalen. De voetbalschoenen zijn in Engeland alleen nog te verkrijgen via een speciale app. De volledige package van de Adidas Glitch kicksen kost daar rond de € 280. De losse verwisselbare skins hebben een prijs van € 110. Neem ook eens een kijkje in de officiële SHOP van Adidas. Hier vind jij het grootste assortiment Adidas voetbalschoenen! Zodra deze Glitch voetbalschoenen in Nederland verkrijgbaar zijn melden wij dat direct!