31 juli 2018

Licht grijze Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen 2018-2019

De nieuwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen voor het seizoen 2018-2019 zijn bekend. Deze zijn onderdeel van een nieuw pack van Nike, namelijk het ''Raised on Concrete'' pack. Op deze nieuwe Superfly voetbalschoenen spelen vanaf nu spelers als Mbappé, Alexis Sanchez, Asensio, Douglas Casto, Allison, Vardy en Walker bij hun clubs vanaf augustus 2018. De Superfly voetbalschoenen, waarop Ronaldo, ook zijn wedstrijden speelt, hebben weer een nieuwe update qua kleur gekregen. Hieronder bespreken we eerst hoe de nieuwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen eruit zien en daarna bespreken we de technieken die de schoenen bevatten. Bovendien geven we aan waar je de nieuwe Nike Superfly voetbalschoenen voor 2018-2019 vanaf nu kunt kopen.

Ben je direct fan van deze nieuwe Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen? Deze kan je vanaf nu exclusief bestellen in deze SHOP of deze winkel!

Design Nike Mercurial Superfly Elite voetbalschoenen 2018-2019

Het nieuwe pack staat geheel in teken van de roots van iedere voetballer. Iedere legende is namelijk begonnen op straat en iedere ster heeft uiteindelijk het wereldtoneel gehaald. Alle sterren spelen nu namelijk in de grootste stadions van de wereld. Met dit pack zijn de spelers van Nike weer klaar om de wereld gek te maken. De grijze kleur van de schoenen is geïnspireerd door de kleur van het asfalt, verwijzend naar de roots van iedere voetballer! De nieuwe Nike Mercurial Superfly Raised on Concrete voetbalschoenen zijn geheel grijs (door Nike ''Wolf Grey'' genoemd) met fel rode details (Crimson). Deze fel rode details komen terug in de swoosh van Nike op de neus van de voetbalschoenen en aan de zijkanten van de schoenen. De swoosh van Nike bestaat dit jaar uit dunne strepen. Hierdoor hebben de schoenen een flitsend design, vooral wanneer de spelers op snelheid zijn. Ook het Mercurial trademark teken aan de achterkant van de schoenen bevat een fel rode omlijning en het onderstel van de nieuwe Superfly schoenen uit het Raised on Concrete pack is ook overwegend oranje. Zoals altijd bevatten de schoenen een enkelsok. Deze is bij nieuwe Nike Superfly voetbalschoenen voor 2018-2019 licht grijs. De binnenzool van deze opvallende schoenen is ook fel oranje. Wil je alles weten over de nieuwste technieken van de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen voor 2018-2019? Check hieronder alle details!

Technieken en kenmerken Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen

Deze Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen staan zoals altijd geheel in het teken van snelheid. Wil je een hoge snelheid met deze schoenen behalen, dan betekent het dat je voeten niet mogen slippen in de schoenen. Om deze reden is het bovenwerk van de schoenen gemaakt van een Flyknit constructie. Het voordeel van deze constructie is dat deze naadloos om de voet sluit. Het bovenwerk past zich perfect aan naar de vorm van de voet, waardoor het eerste balcontact direct perfect is. Het Flyknit materiaal plakt als het ware aan de voet, waardoor er geen openingen meer zijn tussen de voet en de zoolplaat. 

Nieuw aan het bovenwerk is ook dat de All Conditions Control technologie (ACC) niet in een laagje boven het Flyknit is verwerkt, maar in het gebreide materiaal is verwerkt. Dit gebeurt al voordat de schoenen geweven worden. Dit betekent dat het bovenwerk van de schoenen nog dunner is dan voorheen en dit komt natuurlijk ook weer je balbehandeling ten goede. De All Conditions Control technologie zorgt er overigens voor dat de balcontrole zowel in natte als in droge weersomstandigheden perfect is. Het bovenwerk van de schoenen is tevens uitgerust met een speciale microstructuur. Deze structuur zorgt ervoor dat je de bal nog beter kan controleren bij hoge snelheden. We gaven het net al aan dat de swoosh van Nike op de neus van de schoenen een nog flitsender design heeft gekregen. Ook hier is bij de designers en productontwikkelaars van Nike goed over nagedacht. De reliëflaag over de swoosh is perfect voor controle tijdens het sprinten met de bal! Natuurlijk is deze nieuwe Superfly weer uitgerust met een enkelkraag. Deze dynamic fit collar zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één voelen, waardoor je het zogenaamde blote-voeten-gevoel hebt en de balbehandeling altijd perfect is. De enkelsok is wat korter dan bij voorgaande voetbalschoenen. Hierdoor hebben de schoenen een nog betere en strakkere fit. Ook is de voorkant van de enkelsok uitgerust met een extra lipje. Dit zorgt ervoor dat je de schoenen nog beter aan kunt doen.

Ook de zool aan de onderkant van de nieuwe Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen staat in het teken van grip en fit. De noppen ter hoogte van de voorvoet van de schoenen en ter hoogte van de hiel hebben de vorm van een klauw. Deze technologie is geïnspireerd door de manier waarop luipaarden sprinten en met deze constructie kunnen hoge snelheden in verschillende richtingen behaald worden. Acceleratie is de key bij deze noppen! De zoolplaat van de schoenen is natuurlijk weer super licht en deze is niet alleen functioneel. Het ziet er met de oranje en licht grijze tinten ook nog eens super vet uit. Ook de inlegzool aan de binnenkant van de schoenen is revolutionair. De inlegzool is namelijk verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis. Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken. 

Check ook de nieuwste Nike PhantomVSN voetbalschoenen uit dit nieuwe pack van NIKE! 

Licht grijze Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Nike Mercurial Superfly 360 of VI voetbalschoenen uit het RAISED ON CONCRETE pack kan je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen heeft de ELITE voetbalschoen een vrij hoge prijs. Deze is namelijk € 270,-. Goedkopere versies van de schoenen koop je al vanaf € 50,-. Deze zijn zowel voor harde als zachte ondergronden beschikbaar en natuurlijk heeft Nike ook weer een speciale versie voor kunstgras ontwikkeld. In de onderstaande online shops kan je de nieuwe Superflies natuurlijk ook laten personaliseren! Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze vette voetbalschoenen direct in de officiële online Nike Store

of koop ze in deze winkel!