31 juli 2018

Licht grijze Nike Hypervenom 3 voetbalschoenen 2018-2019

Nike heeft vandaag ook de nieuwe Nike Hypervenom voetbalschoenen uit het Raised On Concrete pack gelanceerd. Dit nieuwe pack van het Amerikaanse sportmerk staat geheel in het teken van de roots van iedere hedendaagse sterspelers. Iedere voetballer is namelijk op straat begonnen en heeft het nu geschopt tot ongekende ster, die strijdt op een wereldtoneel. Alle voetbalschoenen uit dit pack hebben licht grijs met rode accenten als kleuren. De licht grijze tinten staan symbool voor het asfalt, waarop alle sterren hebben leren voetballen. De nieuwe Hypervenoms worden vanaf nu gedragen door spelers als Lewandowski, Cavani, Aubameyang, Icardi, Verratti en nog meer sterspelers. Hieronder bespreken we eerst het design van de flitsende nieuwe Nike voetbalschoenen. Daarna bespreken we technieken en materialen van deze kicksen en uiteraard geven we ook weer aan waar je deze schoenen exclusief kunt bestellen.

Ben je direct fan van deze licht grijze/fel rode Nike Hypervenom 3 voetbalschoenen uit het Raised on Concrete pack? Deze kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de officiële NIKE winkel! of deze SHOP!

Design Nike Hypervenom 3 Raised On Concrete voetbalschoenen

De nieuwe Nike Hypervenom voetbalschoenen voor de start van het seizoen 2018-2019 zijn deels grijs (Wolf Grey) en fel rood (Hyper Crimson). De schuin aflopende enkelsok van de schoenen is grijs en ook daaronder zijn de schoenen grijs. De swoosh van Nike aan de achterkant van de nieuwe Hypervenoms heeft een iets donkerdere tint grijs en verder is het bovengedeelte van de nieuwe schoenen van Lewandowski en Cavani overwegend fel rood. Dit geldt ook voor de 3D structuur aan de bovenkant van de schoenen en de veters. Het onderstel van de nieuwe Hypervenom 3 voetbalschoenen van Nike is donker grijs en de binnenzool is fel rood. Wil je alles weten over deze nieuwe Nike voetbalschoenen, die speciaal ontwikkeld zijn voor dodelijke afmakers? Check hieronder alle details!

Kenmerken Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen

De Nike Hypervenoms staan geheel in het teken van dodelijkheid! Om jouw als aanvaller zo goed mogelijk te laten spelen hebben de techneuten van Nike technologieën in de schoen toegepast die voor elke spits van belang zijn! Te beginnen met de plaatsing van de Poron Foam Pods. Deze nauwkeurig geplaatste ‘kussentjes’ op de wreef van de schoen worden harder zodra je een bal schiet. Hierdoor schiet je harder waardoor de keeper opeens geen raad weet met jouw schot! Daarnaast stellen de schuim deeltjes je in staat sneller te reageren op veranderende situaties in het veld. Dit geldt ook bij passing van de bal. Wanneer je de bal passt, en dus niet hard schiet, creëren de Poron Foam Pods jusit een zachte aanraking. 

Als aanvaller is het natuurlijk belangrijk om los te kunnen komen van jouw directe tegenstander. Daarom is het Flyknit materiaal toegevoegd aan de schoen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoen perfect naar jouw voet gaat staan waardoor je wendbaarder en stabieler bent ten opzichte van je tegenstander. De Flywire kabels die met de veters in de schoen verwerkt zitten zorgen ervoor dat de schoen perfect gaat staan naar jouw voet wanneer je deze aantrekt. Deze kooi van draden houdt jouw voet perfect stabiel en geeft je toch de beste bewegingsvrijheid. Verder hebben. zoals de meeste schoenen van Nike, de Hypervenoms het All Conditions Control systeem in zich waardoor jij onder welke omstandigheden dan ook de controle over de bal hebt. Uiteraard bevatten deze nieuwe Hypervenom voetbalschoenen ook weer een enkelsok, de dynamic Fit collar. Dit is een speciaal voor de Hypervenom ontworpen enkelsok. Deze Dynamic fit collar loopt diagonaal af. De enkelsok zorgt ervoor dat de voeten goed in de schoenen blijven en zorgen bovendien ervoor dat je enkels en voeten als een lichaamsdeel aanvoelen, waardoor het eerste balcontact veel natuurlijker is. De enkelsok van de Hypervenom zorgt daarnaast voor stabiliteit. 

De zool van de schoen is gemaakt van een stevig pebax en nylon materiaal wat ervoor zorgt dat je snel kunt draaien, maar toch stabiel op je voeten staat. Deze zool is geïnspireerd door de Free zool van Nike. Dit in samenwerking met de speciale noppen zorgen voor een ongekend niveau. De buitenkant van de noppen zijn namelijk in een driehoekige vorm, wat voor een explosievere startsnelheid zorgt en de binnenkant van de noppen zijn rond, wat het draaien versterkt.  We mogen ook de inlegzool van de schoenen niet vergeten. Deze inlegzolen zorgen ervoor dat de wrijving met de voet zowel mogelijk beperkt. Deze speciale technologie aan de binnenkant van de nieuwe Nike kicksen wordt de Nike Grip technologie genoemd. Dit zorgt er ook voor dat je voeten niet gaan schuiven in de nieuwe Hypervenom schoenen van Nike. 

Check ook de nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen of de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit dit nieuwe Nike pack! 

Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen kopen

Als jij de nieuwste Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen wilt kopen dan kan dat in de onderstaande shops. De duurste versie van deze schoenen zijn € 270, maar goedkopere versies van de schoenen bestel je al vanaf € 50,-. De nieuwe Hypervenoms kan je zowel voor kunstgras als natuur gras bestellen en is er zelfs ook in een zaalvoetbal- of streetvoetbal variant. Ook zijn de schoenen beschikbaar in verschillende kinder- en herenmaten waardoor er altijd de juiste schoen voor jou bij zit! In de onderstaande winkels heb je de mogelijkheid de schoenen te personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste Nike Hypervenom schoenen in deze officiële NIKE winkel! 

of deze SHOP!