17 juli 2015

Licht blauwe Magista Obra voetbalschoenen

Nike heeft licht blauwe Nike Magista Obra gepresenteerd. De licht blauwe Magista Obra voetbalschoenen maken onderdeel uit van het door Nike uitgebrachte Nike Neon Pack. Het Nike Neon Pack bevat voetbalschoenen, waarop voetbalspelers bij de start van aankomend seizoen op zullen schitteren. De Nike Magista Obra is de variant van de Opus en onderscheidt zich door een Dynamic Fit Collar. De licht blauwe Nike Magista Obra werden tegelijkertijd gepresenteerd met de licht baluwe Opus. Ook laatstgenoemd model maakt onderdeel uit van het Nike Neon Pack. O.a. sterspelers als Mario Götze, David Luiz, Joe Hart and Thiago Silva op dit hoge model die speciaal ontworpen is voor een uitstekende balcontrole. De blauwe Nike Magista Obra is overwegend licht blauw, kent zwarte details en is vanaf 17 juli verkrijgbaar. De Magista Obra kent een zwarte honingraat structuur dat zich bevindt op de bovenlaag van de voetbalschoenen. Daarnaast bevindt zich langs de zijkant van de voetbalschoenen een licht blauwe Nike swoosh. De swoosh kent een zwarte omlijning. Magista staat verticaal gedrukt op de hak. Verder kent het design van de nieuwe Magista's een lichtblauwe zoolplaat en lichtblauwe veters. De licht blauwe Magista Obra worden daarnaast versierd met een lichtblauwe Dynamic Fit Collar, beter bekend als de enkelsok. De enkelsok kent aan de uiteinde een zwarte bie Het design van de schoenen wordt gecomplementeerd door een zwarte binnenzool.

Nike Magista Obra voetbalschoenen

De hoge lichtblauwe variant van de Nike Magista's onderscheidt zich door een Dynamic Fit Collar. Deze lichtblauwe enkelsok zit vast aan de schoen en zorgt ervoor dat de voet en enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen. Op deze manier zijn voetballers zich bewuster van hun voeten. Dit leidt tot meer controle met de bal. De bovenlaag van de voetbalschoenen bestaat uit een combinatie van NikeSKin, Flyknit en ACC. De combinatie van deze 3 technieken zorgt ervoor dat de schoen strak om de voeten valt en komt tot uiting in een ribbelige 3D-structuur op de bovenlaag van de voetbalschoenen. De bovenlaag van de licht blauwe Nike Magista Obra's bestaat uit een dunne mesh laag. Dit komt jouw controle met de bal nog meer ten goede, mede doordat het zogenaamde blote-voeten-gevoel ontstaat, zelfs gedurende nattere weersomstandigheden. De bal is nog dichter bij jouw voet! De noppen die bevestigd zijn aan de zoolplaat van de voetbalschoenen hebben een speciale structuur. De ronde noppen zorgen ervoor dat wendbare spelers en spelmakers snel kunnen kappen, draaien en van richting kunnen veranderen tot wel 360 graden. Hier komt ook bij dat de zoolplaat van de Magista voetbalschoenen dit effect stimuleert. Deze zool is namelijk gemaakt van een Pebax ® nylon plaat dat ondersteuning biedt, waardoor je je voeten natuurlijk kunt bewegen en snel kunt anticiperen. De lichtgewicht inlegzool spiegelt de vorm van je voet voor comfort en demping met een laag profiel. Check hieronder de foto's van de hoge versie van de Nike Magista voetbalschoenen, beter bekend als de Nike Magista Obra.

Licht blauwe Nike Magista Obra voetbalschoenen kopen

De licht blauwe Nike Magista Opus zijn vanaf 17 juli verkrijgbaar in de online shop van Nike voor een bedrag van € 275. De voetbalschoen is verkrijgbaar in volwassen en kindermaten, in verschillende prijsklassen en voor verschillende ondergronden! Ook kent Nike een Magista Opus. Dit is het lage model van de Hypervenom II en bevat geen Dynamic Fit Collar. Natuurlijk is ook een licht blauwe Magista Opus verkrijgbaar! Deze zijn lager geprijst, maar kennen minder geavanceerde technieken.

Koop het nu!!!

Licht -blauwe -nike -magista -obra -voetbalschoenen

Bovenkant -licht -blauwe -nike -magista -obra -schoenen

Onderkant -licht -blauwe -magisa -obra -voetbalschoenen