14 april 2015

Licht blauwe leren Magista Obra voetbalschoenen uitgelekt

In navolging tot het uitlekken van roze lederen Nike Magista voetbalschoenen zijn nu ook licht blauwe lederen Magista's uitgelekt. De uitgelekte leren schoenen lijken in augustus officieel gepresenteerd te gaan worden en lijken daarnaast onderdeel uit te maken van een speciaal Nike kangoeroe leer pack. Waarschijnlijk behoren tot dit pack ook lederen Hypervenom II, Mercurial Superfly, Mercurial Vapor en Magista Opus voetbalschoenen. De voetbalschoen heeft qua kleur weer veel weg van eerder licht blauwe uitgelekte Magista's. Zo is de Dynamic Fit Collar die bevestigt zit op de Nike Obra's vermoedelijk overwegend licht blauw. Dit geldt ook voor het hak gedeelte en de PEBAX zoolplaat. Vermoedelijk is het bovenmateriaal van de Nike Magista Obra voetbalschoenen volledig zwart. De Nike swoosh is mogelijk overwegend zwart omringd door een fel licht blauwe omlijning.

Uiteraard zullen de uitgelekte licht blauwe Magista's met licht blauwe en zwarte accenten mogelijk voorzien zijn van de meest geavanceerde technieken en materialen. Doorgaans wordt de Nike Magista Obra voetbalschoen gekenmerkt door de enkelsok of Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de schoenen. Deze is op de nieuwe Magista's overwegend licht blauw met een zwarte rand aan de bovenkant. Deze sok zorgt ervoor dat de enkel en de voeten als het ware als één lichaamsdeel voelen in plaats van twee gescheiden lichaamsdelen. Dit heeft als gevolg dat je je als voetballer natuurlijker in de schoenen kan bewegingen, en dat spelers zich bewuster zijn van de voeten en daarmee met de flexibelere bewegingen daarvan. Bovendien zorgt de enkelsok voor de minder irritatie aan de voeten. Omdat de schoenen geen tong/flap bevatten, bevinden de voeten zich nog dichter bij de bal, waardoor het balgevoel ook natuurlijk wordt. Op de bovenkant van de Magista voetbalschoenen zijn diverse materialen en technieken toegepast. Zo bezit de zwarte bovenzijde kangoeroe leer en geniet het van de voordelen van Flyknit en ACC. Het woven Flyknit materiaal met de honingraat structuur zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten, waardoor je het gevoel krijgt dat je op blote voeten speelt.  Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn ook de lichtblauwe Magista schoenen vermoedelijk uitgerust met de ACC (All Conditions Control). Deze technologie stimuleert de grip en de controle op de bal in zowel droge als in vochtige weersomstandigheden. De onderkant van de schoenen is uitgerust met een combinatie van pebax en nylon met doorzichtige kegelvormige/ronde noppen. Deze structuur van een lichte zool en ronde noppen zorgt ervoor dat spelers erg wendbaar zijn en daardoor sneller en explosiever van een tegenstander weg kunnen draaien/sprinten of van richting kunnen veranderen. Het pebax materiaal zorgt namelijk voor stevigheid en de nylon laag zorgt ervoor dat spelers snel weg kunnen sprinten. Daarmee zijn de Magista's de ideale voetbalschoenen voor creatieve en snellere spelers. 

Check hieronder de foto's van de licht blauwe lederen Magista Obra schoenen, die vandaag uitlekten. Of deze leren voetbalschoenen daadwerkelijk door Nike worden gelanceerd, is nog niet bekend. Alle nieuwste Magista voetbalschoenen van Nike check je in de online voetbalschoenenshop van Nike. Inclusief gratis verzending, directe levering en gratis retourneren.

Koop het hier....en geef hieronder je mening!

Nike Magista Obra Voetbalschoenen Lichtblauw Leder (1)