6 december 2016

Lewandowski nieuwe gezicht Nike Hypervenom

Neymar's overgang naar Nike Mercurial is definitief. Een nieuw gezicht Nike Hypervenom is nodig. Dit gezicht heeft Nike al snel gevonden. Hoewel Nike haar nieuwe Hypervenom gezicht nog niet officieel heeft aangekondigd via haar kanalen zeggen beelden meer dan 1000 woorden. In verschillende uitingen gebruikt Nike Lewandowski al als het gezicht van deze voetbalschoenen die uitermate goed geschikt zijn voor wendbare dodelijke afmakers!

Het is niet heel vreemd dat Nike heeft gekozen voor Lewandowski als het gezicht van Hypervenom. Lewandowski gold al langer als een van de beste spitsen ter wereld die deze heerlijke voetbalschoenen droeg. Daarnaast was hij enige tijd ook in het bezit van zijn eigen rode Lewandowski Hypervenom Phantom II voetbalschoenen. Daarmee was hij samen met Neymar de enige speler met zijn eigen Hypervenom. 

Lewandowski -nike -hypervenom -voetbalschoenen

Robert Lewandowski (21-08-1988) is op dit moment sterspeler van Bayern München en Polen. In 26 officiële wedstrijden is hij dit seizoen alweer goed voor 17 doelpunten. Zijn drang naar doelpunten zet hij zo voort. In 53 officiële wedstrijden scoorde de Poolse superster vorig seizoen 53 doelpunten. Een ongekend gemiddelde! Zo presenteert hij zich als een van de meest productiefste spitsen ter wereld. De unieke materialen en technieken van de Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen helpen hem in het bereiken van zijn doestellingen. 

HO16_GFB_Dark _Lightning _Hyprevenom _Phantom _FG_07_09_hd _1600 (1)

Een van deze technieken die Lewandowski helpen is de honingraad-structuur op de bovenlaag. Deze structuur zorgt ervoor dat de grip van de voetbalschoenen optimaal is. De Flywire kabels ter hoogte van de voorvoet van deze voetbalschoenen kan je niet over het hoofd zien. Deze kabels zorgen ervoor dat je stabiel in je schoenen blijft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Bovendien kent de tweede generatie Hypervenom voetbalschoenen een Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de voetbalschoenen. De enkelsok valt natuurlijk direct op. De zogenaamde enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. 

Nike Hypervenom Phantom II Lewandowski voetbalschoenen kopen?

Wil jij net als Lewandowski schitteren op de nieuwste Hypervenom Phantom II kicksen uit het Dark Lightning Pack? Dat kan! Ga naar de online shop van Nike en verzeker jezelf van de heerlijke schoenen die staan voor donder en bliksem.