26 januari 2016

Leren goud roze Adidas X 16 voetbalschoenen

Ook de leren versie van de nieuwe Adidas X voetbalschoenen is officieel gelanceerd. Op deze goud/roze/zwarte voetbalschoenen zullen sterren als Robben, Müller, Schweinsteiger en Shaw vanaf februari 2016 tot het einde van het seizoen 2015-2016 spelen bij Bayern München en Manchester United. De nieuwe X voetbalschoenen van kangoeroeleer zijn overwegend goud en bevatten roze, zwarte en gele accenten in de X-cage van de voetbalschoenen. Verder bevatten de voetbalschoenen zwarte veters en een zwarte lip met in het roze de X. Op de achterkant van de leren schoenen staat het logo van Adidas. De binnenzool van de schoenen heeft ook een speciaal design. Dit wordt gekenmerkt door het geel/zwarte ''chaos'' patroon. Uiteraard zijn deze nieuwe schoenen van het Duitse sportmerk uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor deze perfect zijn voor ultieme controle, comfort en snelheid. Hieronder zullen we nog even kort hieronder bespreken wat de technische kenmerken van de schoenen zijn.

Technieken leren Adidas X voetbalschoenen

Het schietoppervlakg van de nieuwe goud/roze Adidas X voetbalschoenen is gemaakt van een zacht kangoeroeleer en de achterkant van de schoenen bestaat uit een synthetisch materiaal. De leren variant kent van de Adidas X voetbalschoenen kent geen X-Skin. De leren bovenlaag heeft als voordeel dat het gemakkelijk naar de voeten gaat staan. Dit levert een fantastische pasvorm op. Wel bevat de bovenlaag van de voetbalschoenen NON-STOP GRIP. Dit maakt het mogelijk om de bal dicht bij je voet te houden gedurende de snelste acties, waardoor je chaos creëert, zelfs gedurende alle weersomstandigheden. De middenvoet van de schoenen is voorzien van een speciaal frame: de X-CAGE. Deze bevat een goud/zwarte chaos patroon. Deze functionaliteit geeft extra stabiliteit aan de voeten. De dunne versterkte lagen die X-CAGE bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. Ook de hybride zoolplaat aan de onderkant van de Adidas X15 schoenen is innovatief. Een geheel nieuwe X-CLAW noppenconfiguratie biedt ongeremde versnelling en maken het mogelijk onvoorspelbare acties te maken. De revolutionaire klauwnoppen maken de onvoorspelbare moves mogelijk. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op firm ground als op kunstgras ondergrond explosief kunt versnellen. Check hieronder de foto's van de zwart-witte leren Adidas X16.1 voetbalschoenen, waarop sterren als Robben, Müller en Schweinsteiger vanaf nu gaan voetballen.

Goud roze Adidas X voetbalschoenen kopen

De goud/roze Adidas X16 voetbalschoenen kan je kopen vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops. De leren versie van de Adidas X15 voetbalschoenen is € 200,-.  Directe levering en geen verzendkosten! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Leren -adidas -x -16-1-voetbalschoenen -goud -roze

Goud -roze -adidas -x -voetbalschoenen -leer