27 februari 2017

Lage, zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 STRIKE NIGHT voetbalschoenen

Een maand na de lancering van de nieuwe Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen heeft het merk een nieuwe kleurstelling van deze voetbalschoenen voor voetballers met een dodelijke precisie gelanceerd. Deze schoenen staan geheel in het teken van STRIKE NIGHT! Strike Night? Ja dit een speciaal door Nike georganiseerd evenement, waarbij de meest effectieve Nike voetballers het in één tegen één duels opnemen en strijden om de titel ''beste afmaker ter wereld.'' Aan dit unieke evenement, dat door Nike live op Facebook wordt uitgezonden, nemen sterren als Aubameyang, Kane, Benteke, Rashford, Chamberlain, Silva en Corona deel. Deze voetballers zullen allemaal in de periode erna ook op de speciale STRIKE NIGHT voetbalschoenen te zien zijn. Spelers die onder andere op de lage Hypervenom 3 voetbalschoenen zullen gaan schitteren zijn Kane, Rooney en Higuain. Check hieronder alles over deze unieke, nieuwe voetbalschoenen van NIKE!

Direct enthousiast over deze zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 Strike Night voetbalschoenen zonder enkelsok? Snappen we! Deze kan je vanaf nuexclusief kopen in deze SHOP of in deze online winkel! Directe levering!

Nike -hypervenom -phantom -zonder -enkelsok -zwart

Design zwarte Nike Hypervenom voetbalschoenen zonder sok

De lage versie van de Nike Hypervenom Phantom 3 Strike Night voetbalschoenen zijn geheel zwart en bevatten zowel oranje als zilveren details. De oranje details komen terug in de uiteinden van de veters en in een deel van het onderstel en de noppen van de schoenen. De zilveren accenten komen terug in de swoosh van Nike op de voor- en achterkant van de nieuwe kicksen voor spelers met een dodelijke precisie.Bovendien bevatten de achterkant van de schoenen zilveren vlakken. Wil je alles weten over de nieuwe features van de lage versie van de derde generatie Hypervenoms? Lees hieronder gerust verder. Check ook de nieuwe Nike Hypervenom STRIKE NIGHT voetbalschoenen met enkelsok!

Strike -night -nike -hypervenom -voetbalschoenen

Nieuwe technieken zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen

De Nike Hypervenom kicksen zonder enkelsok hebben dezelfde kenmerken als de voetbalschoenen met enkelsok. Omdat deze geen sok of dynamic fit collar bevatten zijn de schoenen wat goedkkoper. De Nike Hypervenoms staan geheel in het teken van stabiliteit, een perfecte balaanname en dynamiek, zodat spelers die op deze schoenen spelen zich direct los kunnen maken van hun directe tegenstander en dodelijk effectief kunnen zijn. Om dit te bewerkstelligen is de bovenkant van de Hypervenom van een zachter materiaal gemaakt. Hierbij is voor het bekende Flyknit materiaal gekozen. Perfect aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten en ook nog eens goed ademt. Verder zien we aan de bovenkant een speciaal patroon terug. Het bovenwerk is namelijk uitgerust met zogenaamde Poron foam pods. Deze foam pods zijn te vinden over de gehele ''strike zone'' van de schoenen.  De pods hebben een speciale functie. Bij een bal die zacht ingespeeld wordt, zorgen de pods voor een dempende werking. Aannames gaan hierdoor nog beter. Echter wanneer er meer snelheid aan de bal gegeven wordt, worden de pods harder, zodat de bal nog harder geschoten kan worden. In het schietgedeelte van de schoenen zijn de pods slechts 2 millimeter dik.

De rest van het Flyknit bovenwerk van de schoenen is iets holler en flexibeler en zorgt dan ook voor een perfecte eerste balaanname. De pasvorm van de schoenen is daarnaast nog beter dan voorheen. Waar voorgaande edities van de schoenen nog slechts één meter aan Flywire kabels bevatten, zijn dat er bij deze nieuwe editie drie meter. Dit systeem is ook verbonden met de veters, zodat spelers de pasvorm door middel van de veters goed aan kunnen passen. Verder bevat het bovenwerk van de nieuwe voetbalschoenen een extra laagje, waarin de All Conditions Control technology is verwerkt. Deze technologie zorgt ervoor dat de balcontrole perfect is tijdens alle weersomstandigheden. 

Lage -nike -hypervenom -strike -night -voetbalschoenen

Dan de zoolplaat van de schoenen. De zoolplaat betreft een hyperreactieve zoolplaat. Dat komt namelijk door het materiaal waarvan deze schoenen zijn gemaakt. De voorkant van de onderzool is gemaakt van een pebax materiaal met een combinatie van een steviger nylon materiaal. Deze speciale zoolplaat is geïnspireerd door de zoolplaat van de Nike Mercurial voetbalschoenen en de eerste en tweede generatie Hypervenom voetbalschoenen. Het flexibele pebax materiaal zorgt ervoor dat je snel kan wegdraaien bij een tegenstander en het stevigere nylon materiaal zorgt voor een perfecte bescherming. Aan deze speciale zool is zes jaar van onderzoek voorafgegaan. Last but not least nog even de noppen. Ook deze hebben een speciale constructie. De buitenkant van de (onderkant van de) schoenen bevatten namelijk driehoekige noppen en de binnenkant van de schoenen bevatten ronde noppen. De ronde noppen zijn perfect om van richting te veranderen en de driehoekige noppen zijn weer perfect voor zijwaartse tractie.

Zwarte Nike Hypervenom 3 voetbalschoenen Strike Night kopen

Tot zover alles over de nieuwe zwarte Hypervenom Phantom voetbalschoenen zonder sok. Deze kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De schoenen hebben in de hoogste prijsklasse een prijs van € 250,-, terwijl je goedkopere Hypervenom voetbalschoenen al scoort vanaf een prijs van € 50,- voor zowel volwassenen als voor kinderen. Directe levering is hierbij gegarandeerd en vaak ook nog eens geen verzendkosten! Deze schoenen scoor je zowel voor natuur- als kunstgras. 

Koop de nieuwste voetbalschoenen van Kane, Rooney en Higuain in deze SHOP!

of in deze online winkel! 

Aubameyang -nike -hypervenom -3-voetbalschoenen