24 april 2017

Kun Aguero Derby Fever Puma evoSPEED voetbalschoenen

Nieuwe signature voetbalschoenen voor Kün Aguero. Puma heeft namelijk onder het bekende motto #PLAYLOUD nieuwe evoSPEEDS gelanceerd als ode aan de sterspeler van Manchester City en geheel in stijl van de kleuren van Manchester City en het Argentijnse elftal. Deze special edition voetbalschoenen maken onderdeel uit van het zogenaamde ''DERBY'' pack, welke speciaal is ontwikkeld voor de derby's in verschillende landen. Eerder lanceerde het merk al speciale ''Derby Fever'' voetbalschoenen voor sterren als Griezmann, Bellerin en Fabregas. Aguero zal eenmalig op deze derby fever voetbalschoenen spelen in de derby tussen Manchester City en Manchester United op 27 april in het Etihad Stadium. Hieronder bespreken we alle details van deze vette, nieuwe voetbalschoenen van Aguero.

Direct enthousiast over de nieuwe Puma evoSPEED schoenen van Aguero? Check ze exclusief in deze shop

Design Kun Aguero evoSPEED Manchester City voetbalschoenen

De nieuwe voetbalschoenen van Aguero zijn aan de voorkant geheel licht blauw en lopen naar de onderkant over in het wit. Deze twee delen worden gescheiden door een bliksemschicht. Het witte gedeelte van de nieuwe schoenen van Aguero bevat een camouflage achtige print. Verder is de instap van de schoenen licht blauw, evenals de veters en het onderstel van de nieuwe kicksen van Kun Aguero. Het speciale derby fever logo staat op de achterkant van de schoenen in het goud/wit en de formstripe van Puma versieren de zijkanten van de nieuwe voetbalschoenen. De achterkant van de zijkant van de nieuwe Puma evoSPEEDS bevatten in het licht blauw een print van een bij. De bij staat symbool voor de stad Manchester. Op de voorkant van de schoenen staat ook nog eens de tekst: ''Manchester Derby.'' De nieuwe schoenen van de Argentijnse sterspeler zijn hiermee zowel in kleuren als in details geheel in stijl van het geboorteland van de aanvaller en de club, waardoor de aanvaller kan schitteren in de derby deze week. Wil je alles weten over de technische snufjes van de kicksen van Aguero? Check hieronder alles over deze schoenen, die perfect zijn voor snelle en wendbare spelers, die het verschil kunnen maken met individuele acties!

Features Sergio Aguero PUMA evoSPEED voetbalschoenen

Wat we jou niet willen onthouden is dat deze voetbalschoenen niet helemaal geschikt zijn voor zowel trainingen als wedstrijden. Als je het ons vraagt is dit een echte wedstrijd-schoen! De ongekende voordelen voor een buitenspeler worden gerealiseerd door onder andere door een bovenstuk dat is gemaakt van Japans microvezel (microfiber). Het materiaal voelt zacht en comfortabel aan en helpt voetballers aan een beter balcontact. De lasergesneden SPEEDFRAME structuur ontbreekt niet. Deze structuur optimaliseert de vorm van de Puma evoSPEED schoenen en biedt ondersteuning tijdens voorwaartse versnelling. Ook helpt dit bij het maken van een snelle draai. Voor een optimale pasvorm en extra ondersteuning zijn de schoenen voorzien van een minimalistische externe hielkap. Dit zijn echter niet de enige onderdelen die prestaties van voetballers beter beïnvloeden. Fantastische voordelen bevinden zich ook in de buitenzool. Zo is deze de SPEEDTRACK spine rijk. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen stabiliteit van de middenvoet en flexibiliteit van de voorvoet, waardoor de behendigheid van de voetballer wordt geoptimaliseerd en hij of zij sneller kan rennen. Een lichtgewicht zool met strategisch geplaatste conische noppen en blades zorgt voor een geweldige stabiliteit, grip en snelheid. Met een gewicht van 120 en een FG ondergrond zijn dit de voetbalschoenen om te excelleren op harde ondergronden. 

Vandaag lanceerde Puma ook unieke Derby Fever evoPOWER voetbalschoenen voor Giroud!

PUMA evoSPEED Kun Aguero signature voetbalschoenen kopen

Deze special edition voetbalschoenen van Kun Aguero zijn alleen voor volwassenen te koop in de hoogste prijsklasse. Dit betekent dat de evoSPEEDS alleen beschikbaar zijn in de maten 39, 39.5, 40.5, 41, 41.5, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 46, 46.5, 47 en 48.5. De special edition evoSPEED voetbalschoenen van Puma zijn wat duurder dan normaal. Deze hebben namelijk een prijs van € 250,-. Uiteraard heb je de mogelijkheid deze schoenen gratis te laten personaliseren en is de verzending gratis! Check daar ook goedkopere Puma evoSPEED voetbalschoenen vanaf € 40,-. Directe levering gegarandeerd! 

Koop de nieuwe PUMA evoSPEED Kun Aguero voetbalschoenen in deze SHOP