9 november 2018

Justin Kluivert speelt vanaf nu officieel op adidas X voetbalschoenen

Middels een officieel statement heeft adidas vandaag bekend gemaakt dat het Justin Kluivert heeft gecontracteerd. De voormalige buitenspeler van Ajax tekende een langjarig contract met het Duitse sportmerk. Dit betekent dat de aanvaller van AS Roma vanaf nu op voetbalschoenen van adidas gaat spelen. Dat was overigens sinds afgelopen zomer al het geval. Sinds het begin van het seizoen 2018-2019 speelde Kluivert al op de adidas X18+ voetbalschoenen, nadat Kluivert gebroken had met Nike. Het heeft dus een aantal maanden geduurd voordat adidas met een officieel statement naar buiten gekomen is. Het merk ziet de buitenspeler als een groot talent en zal dus de komende jaren een prominente rol gaan spelen in de campagnes van adidas.

De zoon van Patrick Kluivert is onderdeel van een nieuwe generatie adidas spelers, die een sterk imago heeft als het gaat om performance en lifestyle en juist dit maakt Kluivert een aantrekkelijke aanwinst voor merken zoals adidas. Zijn jongere broertje Shane tekende vorig jaar overigens een contract bij Nike. Een jaar na dato verlaat Justin Kluivert Nike en verruilt de swoosh voor de schoenen met drie strepen. Kluivert blijft bij AS Roma en het Nederlands elftal met de adidas X18+ voetbalschoenen spelen en zullen we wellicht nu ook zien in de campagnes van het merk. Waarschijnlijk gaat de voormalig Ajacied ook een rol spelen in de lifestyle campagnes van het Duitse sportmerk. Check hieronder de officiële marketingfoto’s die adidas naar buiten bracht met betrekking tot de deal! Hierop is Kluivert te zien in het nieuwe adidas Tango trainingspak. Check ook de adidas X voetbalschoenen uit het Spectral Mode pack, waarop Kluivert momenteel speelt. 

Wil je de nieuwste voetbalschoenen van Kluivert bestellen. Bestel ze exclusief in  DEZE ONLINE WINKEL of de officiële webshop van adidas