25 maart 2016

Nike Mercurial Superfly CR7 Natural Diamond voetbalschoenen

Nike heeft nieuwe NIke Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen gelanceerd. Het zijn de eerste nieuwe CR7 voetbalschoenen van het jaar. Eind oktober 2015 lanceerde Nike voor het laatste CR7 schoenen. Cristiano Ronaldo is in zijn eerstvolgende wedstrijd al te zien op de voetbalschoenen. De nieuwe voetbalschoenen van de Portugese sterspeler kennen een bovenlaag die een schemerige kleur blauw bevat. Het schemerige blauw loopt richting de hak over in een flitsend donkerblauw effect. Deze kleuren vinden hun inspiratie in de carrière van Ronaldo en is een verwijzing naar water met haar blauwachtige tinten. De schoenen focussen zich op de weg die Cristiano Ronaldo heeft afgelegd, ver van huis richting de top. Vooral de beginfase beschrijft Cristiano Ronaldo uit de moeilijkste periode uit zijn carrière. Ook kennen de schoenen zilveren details. Opvallend aan de nieuwe Nike Mercurial Superfly Ronaldo schoenen is dat het CR7 trademark logo kleiner op de achterkant van de schoenen staat in het zilver. Verder bevatten de schoenen een zilveren swoosh op de voorkant van de schoenen. Het design bevat een zwarte zoolplaat. De binnenzool kent het flitsende design dat zichtbaar is rondom de hak van de CR7 schoenen. Het design wordt bovendien gekenmerkt door een donkerblauwe Dynamic Fit collar. Benieuwd of deze voetbalschoenen iets voor jou zijn? Lees hieronder welke voordelen de schoenen jou op kunnen leveren. Het is mogelijk de laatste keer dat de CR7 schoenen deze materialen en technieken bevatten.

Nike Mercurial Superfly CR7 Natural Diamond voetbalschoenen

De CR 7 collectie maakt traditioneel deel uit van de Nike Mercurial Superfly lijn. Dit betekent dat de schoenen vrijwel dezelfde eigenschappen bevatten als de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. De nieuwe Natural Diamond voetbalschoenen van Ronaldo bevatten een dynamic fit collar / enkelsok. De enkelsok heeft als doel dat de voet en de enkel als één lichaamsdeel aanvoelen, waardoor je je als voetballer bewuster bent van je voeten en flexibelere bewegingen en dus acties kunt maken. Bovendien zorgt de sok voor minder irritatie aan de voeten. De bovenkant van de nieuwe CR7 schoenen met lava print bestaat uit een ultra dun synthetisch Flyknit materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voet en de voetbalschoenen dus een perfecte pasvorm hebben. Door Nike wordt dit ook wel het blote voeten gevoel genoemd. Daarnaast zijn de schoenen uitgerust met een ultra dun laagje NikeSkin, waarin de All Conditions Control technologie is verwerkt. Dit komt tot uiting in de 3D structuur die over de bovenkant van de schoenen loopt, waardoor je de bal als het ware aan je voet blijft plakken tijdens acties. Dit effect wordt veroorzaakt door de 3D structuur die voor wrijving tussen de schoenen en bal zorgt. De ACC technologie zorgt ervoor dat de balcontrole perfect kan zijn in zowel droge als natte weersomstandigheden. Een ander kenmerk van het materiaal van de nieuwste CR7 Nike Mercurial Superfly schoenen met lava print zijn de brio kabels, die in de voetbalschoen verwerkt zijn. Deze kabels zorgen voor een perfecte stabiliteit, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Bovendien zorgen deze dunne kabels voor een perfecte pasvorm. Verder bestaan de Savage Beaty Nike Mercurial's uitde CR7 lijn uit een zoolplaat gemaakt van carbon. Dit materiaal is soepel en leidt in samenwerking van Flyknit tot een nog betere afzet en maakt tevens het wegdraaien gemakkelijker. Zo kunnen de hoogste snelheden worden behaald. De zoolplaat bevat daarnaast elf langwerpige noppen, waarvan zeven aan de voorkant en drie aan de achterkant. Check hieronder de foto's van de nieuwe CR7 voetbalschoenen, waarop Ronaldo binnenkort op schittert. Check hieronder waar de voetbalschoen te koop is.

Nike Mercurial Superfly CR7 Natural Diamond voetbalschoenen kopen

De nieuwe CR7 Mercurial Superfly Ronaldo voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen. De prijs van deze voetbalschoenen is ongeveer € 285,- en kan je zowel kopen in de onderstaande shops. Deze schoenen zijn zowel beschikbaar voor (drassige-) grasvelden als voor kunstgrasvelden. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Blauwe Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen

Blauwe Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen 2

Blauwe Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen 3

Blauwe Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen 4

Blauwe Nike Mercurial Vapor X CR7 Voetbalschoenen 6 (1)