18 mei 2015

Groene Under Armour SpeedForm voetbalschoenen 2015

Under Armour heeft een nieuwe voetbalschoen gepresenteerd. Het gaat om groene Under Armour SpeedForm voetbalschoenen die speciaal ontworpen zijn voor snelle voetballers. De voetbalschoenen worden op dit moment hevig gepromoot door PSV en toekomstig Manchester United sterspelers Memphis Depay. De SpeedForm voetbalschoenen kennen een volledig groene synthetisch leren bovenzijde. Ook kent de SpeedForm schoen van Under Armour fel gele details. De fel gele details zijn onder andere zichtbaar op de lichtgewicht chrome zoolplaat. Ook de logo's aan de zijkanten van de voetbalschoenen en de veters zijn fel geel gekleurd. De voetbalschoenen kennen een externe hielkap en ook deze is fel geel van kleur. Naast deze groen/geel gekleurde versie heeft Under Armour ook een blauw/rode versie gelanceerd. Deze SpeedForm voetbalschoen is overwegend blauw, terwijl de logo's en veters rood zijn. Dit geldt ook voor de zoolplaat en externe hielkap van de Under Armour voetbalschoenen.

Under Armour Speedform voetbalschoenen

De synthetisch leren bovenzijde van de zowel groene als blauwe Under Armour SpeedForm voetbalschoenen moet ervoor zorgt dat voetballers een optimaal balgevoel hebben. De synthetisch leren bovenzijde neemt namelijk geen vocht op, waardoor de schoenen ook niet zwaarder worden. Hier komt bij in het voorste deel van de schoenen vormen van tenen zijn verwerkt. De unieke techniek zorgt voor een nog betere pasvorm van de voetbalschoen. Daarnaast kennen de SpeedForm voetbalschoenen ook een externe hielkap. De exterene hielkap moet meer stabiliteit geven en zorgt er dus voor dat je ook beter kunt afzetten. Zo kunnen voetballers meer snelheid maken op de eerste meters. De voetbalschoenen worden afgemaakt met een lichtgewicht chrome zoolplaat. De zoolplaat komt het gewicht van de voetbalschoenen ten goede. De Under Armour schoenen wegen 209 gram. De voetbalschoenen behoren zo niet tot de lichtste voetbalschoenen op de markt, dit terwijl de schoenen wel zo in de markt zijn gezet.

Groene Under Armour Speedform voetbalschoenen kopen

Begin juni zullen de Under Armour voetbalschoenen evenals de volledig leren uitvoering verkrijgbaar zijn in de online shop van Voetbalshop. De voetbalschoenen kennen een adviesverkoopprijs van € 220,-. Check hieronder de foto's van de groene en blauwe Under Armour SpeedForm voetbalschoenen!

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!!!

Under Armour Speed Form Voetbalschoenen

Under Armour Speed Form Voetbalschoenen 2

Under Armour Speed Form Voetbalschoenen 3

Under Armour Speed Form Voetbalschoenen 4

Under Armour Speed Form Voetbalschoenen 5

Under Armour Speed Form Voetbalschoenen 6

Under Armour Speed Form Voetbalschoenen 7