1 april 2016

Groene PUMA Evospeed gras voetbalschoenen 2016

Puma heeft revolutionaire voetbalschoen gelanceerd. Tien jaar nadat het Duitse sportmerk een voetbalschoen met een all-over gras print gelanceerd heeft, herhaalt Puma dit en lanceert wederom voetbalschoenen met een all-over gras print. Sterspelers als Marco Reus, Cazorla en Giroud zullen op deze gras voetbalschoenen schitteren op Euro 2016. Ook sterspelers als Falcao en Augero zullen gedurende de Copa America 2016 schitteren op deze voetbalschoenen. Het design van de nieuwe evoSPEED voetbalschoenen van Puma kennen over de gehele schoen een all-over gras print. Deze schoenen bevatten verder het logo van het merk op de lip en een wit logo op de zijkanten van de schoenen. Bovendien bevatten de Puma evoSPEED Grass voetbalschoenen de naam van het merk in het wit. De binnenzool van deze nieuwe schoenen is zwart. Daarnaast bezitten deze schoenen een 3D effect op de bovenlaag.

Materialen en technieken Puma evoSPEED SL voetbalschoenen

De bovenkant van de nieuwe PUMA EVOSpeed gras voetbalschoenen zijn gemaakt van dun materiaal. Dit is een rekbaar materiaal, welke voor een perfect balgevoel en aanname zorgt. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Flexibiliteit is standaard het thema van de evoSPEED. Een ander kenmerk van de evoSPEED is de aanwezigheid van het Speedframe. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Bovendien is de onderkant uitgerust met het zogenaamde PUMA Speedtrack systeem. Dit systeem is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van deze technologie is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen waarschijnlijk uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De ronde noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. Check hieronder foto's van de nieuwe PUMA evoSPEED 3D gras voetbalschoenen die tijdens het EK van 2016 en de Copa America van 2016 door verschillende sterren gedragen worden.

Puma evoSPEED voetbalschoenen kopen

De PUMA evoSPEED voetbalschoenen kan je zowel in volwassen maten als voor kinderen kopen. Het topmodel heeft een prijs van € 230,-, maar de goedkopere versie scoor je al vanaf een prijs van € 60,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras beschikbaar. Check bovendien het overzicht met beschikbare Puma evoSPEED producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Puma -evo SPEED-SL-Grass Voetbalschoenen

Puma -evo SPEED-SL-Grass Voetbalschoenen 2

Puma -evo SPEED-SL-Grass Voetbalschoenen 3