17 januari 2017

Puma lanceert met Vigor 1 meest technische EvoPOWER en stuurt aan op magisch tijdperk

Voetbalfans van Puma hadden 2017 niet beter kunnen beginnen. Vlak na de jaarwisseling lanceerde het Duitse merk in samenwerking met Giroud de toen nog relatief onbekende EvoPOWER Vigor 1 Camo voetbalschoenen. Experts waren het er toen al over eens: dit is een van de meest innovatieve Puma EvoPOWER voetbalschoenen aller tijden. Echter kregen de schoenen geen grote aandacht. Vandaag is dat compleet anders en lanceert Puma groene EvoPOWER Vigor 1 voetbalschoenen als DE kicksen voor een nieuw magisch tijdperk!

Weet jij nu al genoeg en zijn dit de voetbalschoenen waar jij komende periode continu op wilt schitteren? Wacht dan niet langer en ga nu naar de online shop van Unisportstore en schitter net als sterren als Giroud, Balotelli, Cech en Bartra op deze gifgroene pareltjes! PLAY LOUD!!!

Kracht en precisie staan centraal in de revolutionaire voetbalschoenen van Puma. Dit komt dan ook natuurlijkt tot uiting in het ontwerp van deze gifgroene Puma EvoPOWER Vigor 1 voetbalschoenen. De nieuwe look met gifgroen, fluorecerend geel en zwarte details straalt kracht uit. De diamantvormige fluorescerende stippen langs de sok, veters en zoolplaat vormen een opvallend patroon dat niet alleen staat voor performance. Het design wordt helemaal vormgegeven met de zwarte Puma formstripe  langs de buitenkant en het sierlijke evoPOWER Trademark langs de binnenkant.

Groene -Puma -evo POWER-Vigor -1-voetbalschoenen

De Puma EvoPOWER Vigor 1 schoenen onthullen enkele verrassende upgrades en luiden absoluut een nieuw tijdperk van de EvoPOWER in. Zijn voorganger is verleden tijd. Het meest magisch aan deze kracht en precisie schoenen is zijn rekbare Spandex sock constructie, waardoor de Vigor 1 heel comfortabel zitten, terwijl het barefoot kicking gevoel blijft. Het mooie is dat de Spandex sock helemaal in lijn is met PUMA’s next generation AccuFoam op de bovenkant van deze EvoPOWER's. Hetgeen opvalt aan de structuur op de bovenkant zijn de PU foam dots. Deze techniek reguleert de oneffen bovenkant, waardoor de precisie van een schot wordt geoptimaliseerd wanneer de bal hard wordt geraakt. Kracht en precisie gaan ineen bij deze techniek. Ook bevat de bovenkant PUMA’s Adap-Lite materiaal. Het is een nieuwe rijke constructie die zorgt voor support, dit terwijl de voet nog steeds vrij kan bewegen. Het microfibre materiaal aan de bovenkant van de schoen kan maar op een manier meebewegen, waardoor de natuurlijke beweging van de voet wordt ondersteund. Ook hier gaan kracht en precisie ineen en wordt het schieten verbeterd. Natuurlijk heeft Puma balcontrole niet uit het oog verloren. Dit trachten zij te optimaliseren door het toevoegen van GripTex. Kortom, een zeer geavanceerde bovenlaag met voldoende unieke eigenschappen om jou winnend het veld af te laten lopen.

PUMA-evopower -vigor -1-voetbalschoenen

Zijn dit jouw droomschoenen van 2017? Wacht niet langer en wees een van de eerste die te zien is op dit innoverende model uit de Puma evoPOWER collectie. Ga sterren als Giroud, Balotelli, Cech en Bartra achterna en scoor ze voor een bedrag van € 199,95 in de online shop van Voetbalshop.