4 februari 2016

Groene Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen uitgelekt

De lage versie van de Nike Hypervenoms, de Phinish voetbalschoenen, zijn vandaag officieel gelanceerd in het kader van de Nike Metal Flash pack. Dit zijn de schoenen waarop sterren als Rooney (United en Engeland), Kane (Tottenham Hotspur en Engeland) en Pedro (Barcelona en Spanje) vanaf februari 2016 hun wedstrijden voetballen. De Hypervenom Phinish schoenen hebben hetzelfde design als versie met de enkelsok en zijn overwegend turqoise gekleurd. Daarnaast bevatten de schoenen zwarte accenten, welke zijn verwerkt in het Hypervenom trademark teken aan de zijkanten van de schoenen. Ook de instap en de dunne veters van de Phinish is zwart, evenals de omranding van de swoosh van Nike. De binnenkant van de schoenen zijn oranje. De swoosh is verder zilver gekleurd en staat zowel op de voorkant van de schoenen als op de achterkant. De onderkant van de nieuwe voetbalschoenen van Rooney zijn overwegend zwart met ronde noppen in het brons. Uiteraard zijn de schoenen uitgerust met de nieuwste technieken. We bespreken deze kort hieronder.

Groene Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen 

De turqoise Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen kennen een bovenlaag die meerdere technologiën bevat. Zo zijn de Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSKin technologie zorgt ervoor dat de Hypervenom voetbalschoenen perfect om de voet vallen. Zo voelt het balcontact natuurlijk aan. Het turqoise bovenstuk van de Hypervenom bestaat verder uit één stuk en een hoogwaardige mesh. Dit maakt allereerst de schoenen licht in gewicht en zit de bal tevens dichter bij de voet. Zo is het balcontact niet alleen natuurlijk, maar ook optimaal. De NikeSkin technologie zorgt bovendien voor dat de schoenen geen water opnemen wanneer het regent. Op deze manier worden de voetbalschoenen dus niet zwaarder. De All Conditions Control technologie (ACC), welke tot uiting komt in de 3D structuur van de Hypervenom voetbalschoenen, zorgt er op zijn beurt voor dat de grip en controle op de bal, zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. De voetbalschoenen kennen daarnaast een speciale noppenstructuur. Deze structuur is speciaal gemaakt voor plotselinge acties op het voetbalveld. Wanneer verdedigers  naderen, kan de wendbare speler snel reageren. Dit is de verdienste van het Split Toe systeem. Omdat het patroon van de noppen aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is, maakt dit het gemakkelijk snel weg te sprinten bij een tegenstander. Daardoor heb je ook een sneller reactievermogen. De onderkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn voorzien van een nylon PEBAX zool, welke de stabiliteit en flexibiliteit stimuleert. De binnenkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn uitgerust met een zogenaamde wendbaarheidskooi en geperforeerde binnenzool, welke zorgt voor stabiliteit, een juiste demping en een strakke pasvorm. De veters van de Hypervenom Phinish zijn dunner en het vetersysteem is korter dan bij andere voetbalschoenen. Check hieronder foto's van de nieuwste voetbalschoenen en check tevens waar de huidige Phinish schoenen verkrijgbaar zijn.

Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen kopen

Deze Phinish voetbalschoenen vallen in een prijsklasse van € 150,- tot € 200,- en zijn te koop in de onderstaande shops. De Phinish voetbalschoenen van Nike zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phinish voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren, welke je hieronder kunt zien. Deze voetbalschoenen zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten beschikbaar! 

Check de online voetbalschoenenshop!

of de online Hypervenom shop van Nike!

Turqoise -nike -hypervenom -phinish -schoenen

Nike -hypervenom -phinish -groen

Turqoise -hypervenoms