4 februari 2016

Turqoise Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen

Nike heeft vandaag de nieuwe Hypervenom Phantom voetbalschoenen met enkelsok gelanceerd. Deze turqoise voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door sterren als Lewandowski (Bayern München en Polen), Aubameyang (Borussia Dortmund en Gabon), Cavani (Paris Saint Germain en Uruguay) en Thiago (Bayern München en Spanje) gedragen worden bij hun clubs of nationale elftal. Neymar draagt ook altijd de Hypervenom lijn van Nike, maar heeft nu een eigen lijn. De nieuwe Hypervenoms met dynamic fit collar maken deel uit van de Nike Metal Flash pack. De schoenen zijn geheel turqpoise gekleurd en de flitsende Hypervenom trademark strepen over de zijkanten van de schoenen zijn zwart met turqoise. De enkelsok is ook turqoise en de swoosh van Nike is metaalkleurig met een zwarte omranding. De veters van de schoenen zijn ook zwart en de instap van de schoenen is oranje. Hieronder bespreken we nog even kort de technieken van de Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen.

Voordelen Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen

De bovenkant van de Nike Hypervenom II voetbalschoenen is uitgerust met een synthetisch materiaal. Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen. Deze lagen bevatten ook de All Conditions Control technologie. Het voordeel van deze technologie is dat het zorgt voor perfect balgevoel en optimale controle in alle weersomstandigheden. Ook de 3D structuur van verschillende vlakken zorgt voor een optimale balcontrole en grip. Verder zijn de Hypervenoms uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSkin zorgt er op zijn beurt voor dat water afgestoten wordt wanneer het regent. Dit heeft als voordeel dat de schoenen niet zwaarder worden. Bovendien gaan de schoenen hierdoor langer mee. Een volgend voordeel van dit materiaal is dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet en de schoenen dus direct om de voeten vallen. Door Nike wordt dit het blote voeten gevoel genoemd. Hierdoor wordt het zogenaamde lock-down effect bewerktstelligd. De Flywire kabels ter hoogte van de voorvoet zorgen er namelijk voor dat je stabiel in je schoenen blijft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Bovendien kent de tweede generatie Hypervenom voetbalschoenen een Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de voetbalschoenen. De enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. De voetbalschoenen kennen verder een nylon zoolplaat. Deze nylon zoolplaat is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit systeem zorgt ervoor dat de voorvoet als het ware in tweeën is gesplitst, waardoor je grote teen zo lang mogelijk contact houdt met de grond en je daardoor met het overige deel van je voet sneller kan reageren in het veld en je sneller los kan maken van je tegenstander. De binnenzool biedt nog meer voordelen. De binnenzool kent namelijk een extra ingebouwde hielkap, welke zorgt voor stevigheid, minder druk op de voet en extra stabiliteit. Check hieronder de foto's van de nieuwe turqoise Nike Hypervenom voetbalschoenen van Nike.

Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen kopen

De Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen kan je voor volwassenen en kinderen kopen. De prijs van deze voetbalschoenen met enkelsok is ongeveer € 275,- en zonder enkelsok € 200,-. De goedkoopste Hypervenoms scoor je al vanaf een bedrag van € 50,-. Bovendien scoor je oudere modellen van deze schoenen voor een nog scherpere prijs. Check bovendien een overzicht van de beschikbare Hypervenoms in het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering en gratis verzending!

Check de online voetbalschoenenshop!

of de online Hypervenom shop van Nike!

Turqoise -nike -hypervenom -phantom -ii -schoenen

 Turqoise -nike -hypervenom -ii -schoenen

 Nieuwe -nike -hypervenom -ii -schoenen -2016