16 juli 2015

Groene Nike Hypervenom II voetbalschoenen

Nike heeft groene Nike Hypervenom II gepresenteerd. De groene voetbalschoenen maken deel uit van het door Nike gelanceerde Nike Neon Pack 2015. Dit pack bevat Nike voetbalschoenen die gedragen worden bij de start van het seizoen 2015-2016 en is vanaf 17 juli verkrijgbaar. Sterspelers als Neymar, Isco, Adriano, Lewandowski en Mastour zullen schitteren op de groene Nike Hypervenom II. De voetbalschoenen zijn verkrijgbaar vanaf 17 juli 2015 en zijn een garantie voor een dodelijke behendigheid. De Hypervenom II zijn de nieuwste voetbalschoenen van Nike. Een eerste versie was overwegend grijs en kende oranje details. Deze voetbalschoen wordt nu alweer opgevolgd door opvallende groene Hypervenom II. Deze voetbalschoen kent tevens zwarte details. De Nike Hypervenom kennen sinds korte een Dynamic Fit Collar. De enkelsok van deze voetbalschoen is groen en kent een zwarte bies op de uiteinden. Verder wordt de groene Nike Hypervenom II 2015 versierd met een zwart grafisch patroon dat tevens groene details bevat. Dit patroon loopt langs de zijkanten van de voetbalschoenen net boven de zoolplaat. Dit grafische patroon zorgt voor een uniek uiterlijk van de schoenen. Ook de binnenzool beeldt dit patroon uit. De bekende Nike swoosh is zwart en komt zowel terug op de voorkant van de voetbalschoenen als op de zijkant. Het design van de Hypervenom II kent verder een zwart-donkergroene zoolplaat. Op de zoolplaat is echter weer een groene Nike swoosh zichtbaar. Het design van de Nike schoenen wordt gecomplementeerd door groene veters.

Nike Hypervenom II voetbalschoenen

Technieken die bij de eerste grijze Hypervenom II voetbalschoenen terugkwamen komen ook terug bij de groene Nike Hypervenom II. Zo zijn de groene Nike Hypervenom II in het bezit van een Dynamic Fit Collar en Flyknit. Voorheen was dit niet het geval bij dit type voetbalschoen. De Dynamic Fit Collar van Nike zorgt ervoor dat je natuurlijk beweegt. Op de manier ben je je als voetballer bewuster van je voeten en maak je flexibelere bewegingen. Hier komt bij dat de enkelsok minder irritatie geeft aan de voeten. De Flyknit zorgt op zijn beurt voor de stabiliteit van de voet, zodat zijwaartse bewegingen sneller verlopen. Hoewel de groene Hypervenom schoen Flyknit bevat komt Flyknit niet in dezelfde hoeveelheid terug als bij de Mercurial Superfly en Magista Obra. Het Flyknit komt enkel terug op het hoge deel van de voorvoet, terwijl bij de Superfly en Obra het Flyknit doorloopt tot op de hak. De Flywire kabels moeten zorgen voor de stabiliteit van de voet, zodat zijwaartse bewegingen sneller verlopen, mede doordat de voet beter op zijn plaats blijft. Genoemde technieken samen moeten zorgen voor het maken van onverwachte bewegingen die de tegenstander op het verkeerde been zetten. Ook zorgen genoemde technieken ervoor dat de zogenaamde honingraat structuur verdwenen is op de Hypervenom en ontstaat een blote-voeten-gevoel. Dit komt ook het balgevoel ten goede. Wat de Hypervenom nog wel bezit is ACC (All Conditions Control). Zo blijft balcontrole ook gedurende natte weersomstandigheden gewaarborgt. Het design van de zoolplaat is daarnaast ook gewaarborgd. Dit geldt ook voor de noppenstructuur die speciaal gemaakt is voor plotselinge acties op het voetbalveld. De noppenstructuur kent speciale noppen dat door het leven gaat als het Split Toe systeem. Het Nike Split Toe systeem kent een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort geslepen groef bevat. Zo neem je nog sneller afstand van je tegenstander! Het enige wat anders is aan de zoolplaat bij de groene Hypervenom II is dat deze op verzoek van topvoetballers zachter is dan voorheen. Check hieronder de foto's van de groene Nike Hypervenom II voetbalschoenen.

Groene Nike Hypervenom II voetbalschoenen kopen

De groene Nike Hypervenom II zijn vanaf 17 juli verkrijgbaar in de online shop van Nike voor een bedrag van € 275. De voetbalschoen is verkrijgbaar in volwassen en kindermaten, in verschillende prijsklassen en voor verschillende ondergronden! Ook kent Nike een Hypervenom Phinish. Dit is het lage model van de Hypervenom II en bevat geen Dynamic Fit Collar.

Koop het nu!!!


Groene -nike -hypervenom -ii -schoenen

 Bovenkant -nike -hypervenom -ii -voetbalschoenen -groen