De leren variant van de groene adidas Ace 16.1 voetbalschoenen is vandaag officieel gelanceerd door Adidas. Verwacht wordt dat niet veel sterspelers op deze variant zullen schitteren. De lederen groene adidas Ace 16.1 voetbalschoenen tonen in design gelijkenissen met de vandaag bekend gemaakte synthetische variant van de groene Ace 16.1 schoenen. Dit houdt in dat de lederen variant van de nieuwste Ace 16.1 een overwegend groene bovenlaag kent en versierd wordt met roze en zwarte adidas trademark strepen langs de zijkanten. Dit houdt dus ook in dat roze noppen het design compleet maken. Welke materialen en technieken de lederen schoenen in het verleden rijk waren lees je hieronder!

Materialen en technieken adidas Ace 16.1 voetbalschoenen

Deze Ace 16.1 voetbalschoenen kennen een kangoere lederen bovenlaag. Leer gaat namelijk perfect naar je voeten staan. Dit resulteert in een fantastische pasvorm en heerlijke retro uitstraling. Verder bevatten deze leren voetbalschoenen alle technieken en materialen die de synthetisch leren versie rijk is. Zo kent de bovenlaag een extra laagje NSG

(NON STOP GRIP). Dit biedt onvoorwaardelijke grip, in alle omstandigheden, voor volledige balcontrole. Daarnaast zorgt de hak van de Adidas ACE schoenen voor stabiliteit van de voet. De hak van deze schoenen zijn namelijk uitgerust met het CTRL/FIT hielstabilisatie systeem. Dit vormt een extra sterke hielkap. Het hielstabilisatie systeem zorgt ervoor dat de hiel van de schoenen perfect om de voeten ballen, zodat je snel van je tegenstander los kan komen. Bovendien zorgt dit systeem voor een goede bescherming. De onderkant van de schoenen bevat een speciale noppenstructuur, welke door adidas aangeduid wordt met het GROUND/CTRL noppenedesign. De onderkant van de adidas ACE schoenen zijn namelijk voorzien van extra noppen onder de voorvoet, waardoor je een nog betere balcontrole hebt. De onderkant van de schoenen zijn uitgerust met 10 normale ronde noppen, welke zorgen voor optimale grip en zorgen ervoor dat je je snel kan losmaken van je tegenstander. Bovendien bevatten de onderkant van de schoenen ook nog kleinere noppen. Deze noppen zorgen ervoor dat je een nog betere balcontrole hebt en bieden ongekende voordelen, zowel op firm ground (gras) als op kunstgras. Check hieronder de foto's van de  nieuwe groene Adidas ACE voetbalschoenen met roze en zwarte details. Zoals aangegeven zal de leren versie van de ACE voetbalschoenen niet door de sterspelers gedragen worden.

Leren adidas ACE voetbalschoenen kopen

De Adidas ACE voetbalschoenen kan je al vanaf een bedrag van € 50,- kopen in zowel volwassen maten als in kindermaten in onderstaande shops. De leren versie van de Adidas ACE voetbalschoenen is € 200,-. Check in de online adidas store de tot dusver gelanceerde adidas ACE voetbalschoenen. Directe levering en geen verzendkosten.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Heb je een mening? Deel het hieronder met ons!

Groene Adidas Ace 16+ Voetbalschoenen - Leder

Fel -groene -leren -adidas -15-1-voetbalschoenen

Leren -adidas -ace -voetbalschoenen -fel -groen