Adidas en Messi hebben nieuwe Messi 15.1 voetbalschoenen gelanceerd. Het gaat om overwegend groene adidas Messi 15.1 voetbalschoenen. Messi zal als enige schitteren op deze groene Messi 15.1 voetbalschoenen. De eerste Messi 15.1 voetbalschoenen werden in mei 2015 vlak voor de Champions League finale gelanceerd. In de periode mei-december 2015 heeft adidas ook 3 andere Messi 15.1 voetbalschoenen gelanceerd. De groene Messi 15.1 voetbalschoenen halen inspiratie uit het design van de alweer vorige Messi voetbalschoenen. Het nieuwste exemplaar Messi voetbalschoenen is overwegend groen en wordt aangevuld met fel rode en zwarte details. Zo is het MessiFrame zwart gekleurd. Dit geldt ook voor de hak die zich bevindt rond dit frame. Het zwart op de hak komt tot uiting in diagonale zwarte strepen die worden onderbroken door dunnere groene strepen. Deze zwarte en groene strepen lopen tevens door op de tong van de schoenen. Ook de zoolplaat kent dergelijke details. Op de hak van de Messi schoenen bevindt zich een fel groen adidas logo. Bij eerdere examplaren van de Messi 15.1 lijn kwam op de hak het Messi Trademark logo terug. Het Messi Trademark logo komt nu echter doorgaans terug op de bovenlaag. Het logo combineert op deze Messi schoenen de kleuren fel rood en zwart. Het design van de voetbalschoenen wordt gecomplementeerd door groene veters. Benieuwd welke technieken en materialen de nieuwste voetbalschoenen van Messi rijk zijn? Ontdek het hieronder!

Materialen en technieken groene Messi 15.1 voetbalschoenen

De bovenlaag van de adidas Messi 15.1 voetbalschoenen zijn gemaakt van een super zacht synthetisch leer met een 3D structuur

. Deze structuur zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voet. Bovendien zorgt dit materiaal voor een perfecte eerste controle en touch. Het zogenaamde MessiTOUCH X-ray oppervlak zorgt voor een naadloze precisie bij de aanname en zorgt er bovendien voor dat de schoenen geen water opnemen. Één van de meest opvallende elementen van de nieuwe Adidas Messi 15.1 voetbalschoenen is de externe 3D kooi of 3D frame om de schoenen. Deze heeft als doel de voetbalschoenen stabiel te houden, wanneer spelers op deze voetbalschoenen versnellen. Bovendien zorgt het 3D frame ervoor dat de schoenen naadloos aansluiten op de voeten. Dit frame wordt ook wel de messFRAME genoemd, welke ook aangesloten is op de veters. Wanneer je deze schoenen aandoet, vormt het frame zich naar de enkels en de wreef. De achterkant bevat een zichtbaar hielframe voor maximale grip. Als laatste zijn de nieuwste Messi voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde messiGAMBETRAX technologie, welke terug komt in de structuur van de noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen. De structuur van de noppen is dezelfde als de Adidas F50 Adizero voetbalschoenen hadden. De achterkant van de onderkant van de schoenen bevatten slechts vier ovale noppen. De voorkant van de schoenen bevatten wel het gebruikelijke aantal noppen of spikes. Deze spikes zijn gebaseerd op de spikes van hardloopschoenen en zorgen ervoor dat spelers sneller kunnen draaien en afzetten. Dit noppensysteem focust zich op 3 elementen: versnellen, verandering van richting en roteren. 

Groene adidas Messi 16 voetbalschoenen kopen

Deze voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 40,- in volwassen maten en in kindermaten kopen in de onderstaande shops. De duurste Messi 15.1 voetbalschoenen scoor je voor € 210,-. De nieuwe fel groene voetbalschoenen van Messi zijn zowel voor grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Bovendien zijn deze schoenen in een zaalvoetbalschoen variant gelanceerd. Directe levering en gratis verzending! Check ook andere beschikbare voetbalschoenen van de sterspeler van Barca in het overzicht hiernaast of hieronder.  

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

 

Groene Adidas Messi 15.1 Voetbalschoenen (2)

Groene Adidas Messi 15.1 Voetbalschoenen 2 (1)

Groene Adidas Messi 15.1 Voetbalschoenen 3 (1)

Groene Adidas Messi 15.1 Voetbalschoenen 4 (1)