Groene adidas ACE17 + TURBOCHARGE voetbalschoenen

Adidas heeft weer een nieuwe kleurstelling van de adidas ACE17+ PureControl voetbalschoenen gelanceerd met een wel heel frisse look! Reden dat adidas deze heeft gereleased is om een statement op het veld te maken! De nieuwe schoenen maken onderdeel uit van het adidas TURBOCHARGE pack. Normaliter worden de adidas ACE17+ voetbalschoenen gedragen door sterren als Pogba, Ozil, Mata, Rakitic, Draxler en Alli. De fel groene voetbalschoenen uit het TURBOCHARGE pack zullen niet door deze adidas sterren gedragen worden en zijn alleen gelanceerd voor de verkoop! Check hieronder alle details van deze nieuwe frisse voetbalschoenen van adi!

Direct enthousiast over deze nieuwe adi TURBOCHARGE voetbalschoenen? Scoor deze fel groene voetbalschoenen direct in deze ONLINE SHOP! 

Voor kinderen hebben deze schoenen een prijs van EU 200,- en voor volwassenen EU 300,-. Directe levering en gratis verzending!

Adi -turbocharge -voetbalschoenen (1)

Design adidas ACE 17+ Turbocharge voetbalschoenen

Het bovenwerk van de nieuwe adidas 17+ PURECONTROL voetbalschoenen bevat verschillende tinten groen (Solar green), welke elkaar middels diagonale banen afwisselen. De nieuwe ACE kicksen bevatten aan de zijkanten drie diagonale, zwarte adidas stripes met daaromheen een oranje omlijning. Ook het onderstel van de nieuwe TURBOCHARGE voetbalschoenen is groen in verschillende tinten en bevat ook nog eens een wit deel. Alle noppen aan de onderkant van de schoenen zijn rond en verder hebben de schoenen natuurlijk een enkelsok met verborgen veters. Daarover hieronder meer. We bespreken hieronder namelijk waarom deze TURBOCHARGE voetbalschoenen perfect zijn voor spelers die het spel willen maken! 

Adidas -ace -17-turbocharge -schoenen

Technische details Adidas Ace17+ Pure Control TURBOCHARGE

In techniek wijken de turbocharge voetbalschoenen uit de Adidas Ace17+ Pure Control niets af van andere ACE 17+ voetbalschoenen van adidas. We bespreken ze nogmaals snel hieronder, zodat je echt alles weet over deze nieuwe kicksen!  Het bovenwerk van deze nieuwe adidas Ace17+ Pure Control voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal gebreid Primeknit materiaal. Dit is een speciaal materiaal, welke zich vormt naar de vorm van de voeten en zorgt voor een flexibele ondersteuning en een perfect comfort. Hierdoor is de eerste balaanname perfect. Verder is het bovenwerk uitgerust met een extra laagje dat geen water opneemt en zorgt dat er ander vuil in de schoenen naar binnen komt. PRIMECUT technologie zorgt voor een perfect contact tussen de voeten en de schoenen en zorgt er ook voor dat de schoenen direct om de voeten vallen.

Opvallend genoeg zorgen ook de drie zwarte strepen aan de zijkanten van de schoenen voor een betere stabiliteit. Deze hebben de functie van een skelet en zorgen voor het zogenaamde lockdown effect. Het zorgt ervoor dat de voeten beter in de schoenen blijven zitten. De enkelsok, bekend als het TECHFIT systeem genoemd geven je het gevoel dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel voelen. Echter geven de Ace17+ Pure Control's jou nog veel meer. Zo zien we NSG technologie terug in de kleine stipjes over het bovenwerk van de schoenen en zorgt dat je in alle weersomstandigheden een perfecte controle op de bal hebt. Een heerlijke bovenlaag met ongelofelijke voordelen.

Ook de zoolplaat en noppen zijn perfect voor spelers die het spel willen maken. We beginnen met de BOOST technologie! Deze speciale technologie werd voorheen enkel toegepast bij sprinters in de atletiekwereld. De BOOST technologie is gemaakt met kleine polyurethanen capsules die in de zool gegoten zijn. Deze kussentjes bevatten duizenden unieke balletjes van foam rondom het SPRINTFRAME en de enkelsok. Dit zorgt uiteindelijk voor nog meer energie dan andere zolen bij elke stap die je neemt. Ook dit zorgt weer voor comfort! De superlichte SPRINFRAME onderzool zorgt voor een rotsvaste stabiliteit wanneer je hoge snelheden behaalt en je snel weg wilt draaien van je tegenstander. Ook de noppenconfiguratie heeft adidas een speciale naam gegeven: TOTALCONTROL. Door de manier waarop de ronde noppen onder de schoenen geplaatst zijn, blijf je altijd stabiel en ben je altijd sneller dan je tegenstander! 

Adidas Ace17+ Pure Control TURBOCHARGE voetbalschoenen kopen?

Ben jij overtuigd en zijn dit de nummer 1 schoenen waarmee jij binnenkort de lijnen mee uitzet? Check ze in de onderstaande shops. Voor kinderen hebben deze schoenen een prijs van EU 200,- en voor volwassenen een prijs van EU 300,-. Check daar ook goedkopere adidas ACE 17+ PURECONTROL voetbalschoenen of oudere edities. Deze scoor je nu al in de SALE! Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe adidas TURBOCHARGE schoenen in DEZE SHOP

of deze online winkel

Adidas -turbocharge -ace -voetbalschoenen