18 januari 2016

Groene adidas Ace 16+ PureControl voetbalschoenen

Vanochtend heeft adidas de eerste adidas Ace 16+ PureControl voetbalschoenen zonder veters gelanceerd. De eerste veterloze adidas Ace 16+ PureControl voetbalschoenen zijn overwegend groen van kleur en worden vanaf 23 januari 2016 door een selecte groep adidas voetballers gedragen. Wel zijn de voetbalschoenen al verkrijgbaar in de online shop van adidas en gespecialiseerde resellers. Hierover later meer. Dat Özil de voetbalschoenen gaat dragen is zeker. Adidas gebruikte de Arsenal en Duitsland ster voor enkele persfoto's. De adidas Ace 16+ PureControl voetbalschoenen kennen ook zwarte en roze details. Opvallend is dat de zwarte adidas Trademark niet aan de binnenkant van de voetbalschoenen terugkomen. De strepen komen enkel terug aan de buitenkant. Aan het uiteinde van de enkelsok bevindt zicht een roze lip, waarop het zwarte logo van Ace terugkomt. De groene zoolplaat kent tevens roze noppen. De veterloze groene adidas ACE 16+ PureControl voetbalschoenen bieden ongekende nieuwe voordelen. Benieuwd hoe deze voordelen gerealiseerd worden? Lees het hieronder!

Voordelen, materialen en technieken veterloze groene adidas Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen

Adidas snapt als geen ander dat het voetbalspel continu verandert. De nieuwste veterloze adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die de volledige controle heeft over het spel, kansen creëert en ze daarna grijpt met chirurgische precisie. De adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die onverslaanbaar is in z'n aanval en onverwoestbaar in z'n verdediging, met de skills die niemand kan evenaren. Dit alles wordt onder andere bereikt door een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk. Dit bovenwerk geeft ongekende controle, direct als je de schoenen aantrekt. De Ace 16+ PureControl hoeven namleijk niet ingelopen te worden. Dankzij een PURECUT veterloze sokvoorvoet zonder randen of overlays die tussen jou en de bal komen profiteer je van een optimale balcontrole. Ook deze voetbalschoenen van adidas bezitten NON STOP GRIP (NSG). NSG bestaat uit een dunne laag stipreliëf op het bovenwerk, zodat je de bal gedurende alle weersomstandigheden aan je voet geplakt houdt. De groene adidas voetbalschoenen kennen een vernieuwde loopzool, beter bekend als het SPRINTFRAME-loopzool. Deze extreem lichtgewicht loopzool zorgt voor rotsvaste stabiliteit op  hoge snelheid. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op hoge snelheid controle en stabilteit houdt op stevige - en kunstgras ondergronden. Check hieronder foto's van de revolutionaire Pure Control voetbalschoenen van adidas. Wij zijn benieuwd naar jullie mening. Deel het hieronder!!!

Groene adidas Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas ACE 16+ PureControl voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 300,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Groene Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen

Groene Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 2

Groene Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 6

Groene Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 4

Groene Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 5

Groene Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 9

Groene Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 8

Groene Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 7