26 januari 2016

Groene adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen

Adidas heeft een tweede generatie Primeknit voetbalschoenen gelanceerd. Het gaat om groene adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen. Eerder deze week lanceerde adidas de revolutionaire veterloze groene adidas Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen. Het design van de adidas Ace 16+ Primeknit toont overeenkomsten met de veterloze Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen. De nieuwste Ace 16+ Primeknit schoenen zijn overwegend groen en kennen zwarte en roze details. De schoenen worden langs de zijkanten versierd met roze adidas Trademark strepen. De strepen bevatten bovendien zwarte details. Ook de noppen zijn roze, evenals de logo's die terugkomen op de lip en hak. Extra opvallend is de toevoeging van de sok aan de Ace 16+ Primeknit. Dit betekent dat de Ace 16+ Primeknit nieuwe technieken rijk is. Die bespreken we hieronder. James (Real Madrid en Colombia) en Neuer (Bayern München en Duitsland) zijn topspelers die op de schoenen te bewonderen zijn.

Materialen en technieken adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas Ace !6+ Primeknit voetbalschoenen is gemaakt van een vernieud primeknit materiaal dat nog meer controle biedt en zich direct naar de voet vormt. De bovenlaag is extra opvallend door een hoog silhouet, genaamd Primecut; een sokken-achtife fit met een intern geweven TechFit supportsysteem dat zorgt voor stabiliteit van topniveau. Verder is de Primeknit bovenkant van de schoenen uitgerust met een extra 3D laag. Deze extra 3D laag zorgt voor een perfecte controle in alle weersomstandigheden. Het zorgt namelijk voor een wrijving tussen de bal en de voetbalschoenen, waardoor de bal bij hoge snelheden als het ware aan je voetbalschoenen blijft plakken. Verder is het schietoppervlak van de Adidas Ace Primeknit voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde CTRL/WEB technologie. Deze technologie, welke ook terug komt in de 3D structuur over de neus van de voetbalschoenen, zorgt ervoor dat je eerste touch meteen raak is. De bal wordt een deel van je lichaam. Tegelijkertijd beschermt het het geweven materiaal en hierdoor zijn de schoenen slijtvaster en hebben een hogere duurzaamheid. De ACE 16+ Primeknit bevat verder een lichtgewicht Sprintframe buitenzool en het GROUND/CTRL 2.0 noppensysteem. Dit noppensysteem zorgt voor een perfecte balans, grip en controle. Wat de buitenzool uniek maakt is het lichte gewicht en het vermogen van het flexibele materiaal om goede steun en stabiliteit te bieden. Dit is uiterst belangrijk bij het snel wenden en het veranderen van richting en tempo. De voetbalschoenen wegen 233 gram. Check hieronder foto's van de mogelijk nieuwste Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen.

Groene Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kopen

De Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kan je kopen voor ongeveer € 250,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas Ace voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas Ace voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!


Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Groene Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen (2)

Groene Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen 2 (1)

Groene Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen 3

Groene Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen 4

Groene Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen 5