Vandaag lekte ook grijze lederen Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen uit. Als deze grijze Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen daadwerkelijk gelanceerd worden door Nike, dan ligt het in de lijn der verwachting dat Nike de voetbalschoenen in maart 2016 lanceert. Volgens agenda lanceert Nike namelijk in maart 2016 het 2e Nike Tech Craft Pack Leather Pack. Dit betekent ook dat de uitgelekte grijze Nike Mercurial Vapor X een lederen bovenlaag kent. Verwacht wordt dat de uitgelekte grijze voetbalschoen door weinig voetballers gedragen gaat worden. Het design van de uitgelekte grijze Mercurial Vapor's lijkt gebaseerd op een door Nike eerder gelanceerde lederen Mercurial schoen. De eerder gelanceerde Mercurial bevatte zwarte en roze details en is sinds 12 augustus 2015 verkrijgbaar. Ook deze voetbalschoenen maakten deel uit van een Tech Craft Leather Pack. Uitgelekte foto's tonen een overwegend grijze bovenlaag. De hak is echter zwart gekleurd, evenals de zoolplaat en de veters.

Grijze Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen

De uitgelekte grijze Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen lijken qua techniek en materiaal gelijk aan de roze Nike Mercurial Vapor X. De mogelijk nieuwe grijs/zwarte Mercurial Vapor X voetablschoenen bevatten zo een grijze laag van kangoeroeleer rondom de voorvoet. De zwarte achterkant van de schoenen bestaat dan uit een synthetisch materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat je een betere balcontrole hebt in zowel droge als natte weersomstandigheden. Kenmerkend aan de leren versie van de Mercurial Vapor X is dat deze slechts 200 gram weegt. Verder zijn de voetbalschoenen echter wel uitgerust met dezelfde technieken als de synthetische versie van de schoenen. De uitgelekte grijze Vapor's bevatten dan een grippatroon aan de onderkant van de schoenen gekenmerkt door de direct-inject bladed. Deze zorgen voor een juiste grip in elke richting. Onder de voorvoet van de Mercural Vapors bevinden zich doorgaans spikes. Deze spikes zorgen ervoor dat je nog sneller weg kan sprinten bij je tegenstander. De zoolplaat aan de onderkant van de Mercurial is doorgaans gemaakt van nylon en is licht. Ook dit zorgt ervoor dat je je sneller los kan maken van de tegenstander en zorgt bovendien voor stabiliteit. De zool aan de binnenkant van de schoenen is altijd geperforeerd en vormt zich naar de vorm van de voeten.

Check hieronder foto's van het uitgelekte design van de lederen Nike Mercurial Vapor X  voetbalschoenen uit het 2e Nike Tech Craft Pack die dus vermoedelijk in maart 2016 gelanceerd worden. Zodra wij meer informatie hebben over deze schoenen, dan melden wij dat direct. Check hieronder tevens waar de eerder gelanceerde lederen schoen van dit model verkrijgbaar is.

Nike Mercurial Vapor Tech Craft voetbalschoenen kopen

De zwart/roze leren Vapor Nike Mercurial Vapor 10 schoenen kan je kopen in de online voetbalschoenenshop van Nike of de online voetbalschoenenshop van voetbalshop! De prijs van de schoenen varieert van € 200 tot € 220. Directe levering en gratis verzending!

Deel hieronder je mening over de leren versie van de Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen.

Grijze Nike Mercurial Vapor X Voetbalschoenen