Alweer 2 jaar terug presenteerde Nike de Hypervenom I, een voetbalschoen speciaal ontwikkeld voor de ras aanvaller. Voetballers overal ter wereld, van Neymar Jr. tot Wayne Rooney, waren direct na de lancering van de voetbalschoenen succesvol te zien op het voetbalveld op de Nike Hypervenom I voetbalschoenen. Tussen de jaren door is het team van Nike continu bezig geweest om de Hypervenom te verbeteren. De nieuwste Nike Hypervenom II die vandaag gepresenteerd zijn, zijn het resultaat van 2 jaar intensief onderzoek naar verbeterpunten. De Nike Hypervenom II voetbalschoenen staan garant voor een dodelijke behendigheid. Het toevoegen van een Dynamic Fit Collar en Flyknit moet deze behendigheid garanderen. Deze twee technieken werden niet eerder toegepast op de Nike Hypervenom en zijn ook een totaal onverwachte toevoeging aan de voetbalschoenen. De toevoegingen aan de voetbalschoenen moeten ervoor zorgen dat aanvallers in staat zijn bewegingen in alle richtingen te maken die de tegenstander niet verwacht. Hier komt bij dat de Nike Hypervenom II de eerste Nike voetbalschoenen zijn die een Flyknit bovenzijde combineert met NikeSkin en ACC. Ook het nieuwe ontwerp van de Hypervenom II voetbalschoenen voegt wat toe aan de prestatie. Het ontwerp is agressief, vet, krachtig en prikkelbaar, net als de spelers die de voetbalschoenen dragen. Het oranje zigzag ontwerp langs de zijkanten van de grijze Hypervenom past precies bij het type voetballer dat de schoenen draagt. Het oranje zigzag ontwerp met daarin de zwarte elementen komt ook terug op de zoolplaat van de voetbalschoenen. Ook de binnenzool kent dit ontwerp, terwijl de Nike swoosh op de bovenzijde van de voetbalschoenen oranje gekleurd is met een zwarte omlijning. Ook op de hak komt een Nike swoosh terug. Deze swoosh is echter volledig zwart.

Hoewel de schoen Flyknit bevat komt de technologie niet in dezelfde hoeveelheid terug als bij de Mercurial Superfly en Magista Obra. Het Flyknit komt enkel terug op het hoge deel van de voorvoet, terwijl bij de Superfly en Obra het Flyknit doorloopt tot op de hak. De Flywire kabels moeten zorgen voor de stabiliteit van de voet, zodat zijwaartse bewegingen sneller verlopen. Het toevoegen van een grijze Dynamic Collar moet ervoor zorgen dat de voet en de enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen, maar als één. Het doel hiervan is dat je bewuster bent van je voeten en daardoor meer controle aan de bal hebt, inlcusief een flexibelere beweging. Verder bestaat de bovenzijde van de Hypervenom voetbalschoen uit NikeSkin. NikeSkin bevordert de pasvorm en laat de schoen beter om de voet zitten. Op deze manier maken voetballers beter contact met de bal. De toevoeging van ACC (All Conditions Control) moet de balcontrole gedurende alle weersomstandigheden waarborgen. Waar voorheen de bovenlaag van de Hypervenom uit een honingraad structuur bestond, is deze structuur nu verdwenen op de Nike Hypervenom II. Ook de zoolplaat van de Nike Hypervenom II is op verzoek van de voetballers gemaakt van zachter rubber dan voorheen. De bekende structuur van de noppen is ook op deze voetbalschoenen aanwezig. Deze structuur is speciaal gemaakt voor plotselinge acties op het voetbalveld. De noppen zijn op een speciale manier ontworpen en kennen een speciale vorm dat beter bekend staat als het Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit maakt het makkelijk snel weg te sprinten bij een tegenstander. Check hieronder de foto's van de grijze Nike Hypervenom II voetbalschoenen. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalschoenenshop van Nike. Directe levering en geen verzendkosten

. Ook heeft Nike een lage versie van deze voetbalschoenen gepresenteerd. Het lage nieuwste model van de Nike Hypervenom II gaan door het leven als de Nike Hypervenom Phinish. Hier zal o.a. Wayne Rooney op gaan schitteren.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Grijze Nike Hypervenom II 2015

Grijze Nike Hypervenom II 2015 2

Grijze Nike Hypervenom II 2015 3

Grijze Nike Hypervenom II 2015 4

Grijze Nike Hypervenom II 2015 5