Naast wit-zilveren adidas X15.1 voetbalschoenen heeft adidas vandaag ook grijs-blauwe X15 schoenen gelanceerd. De laatste versie van de X15.1 kent tevens zwarte details. Een eerste versie van de adidas X15.1 voetbalschoenen werd al door topspelers als Gareth Bale (Wales en Real Madrid), Thomas Müller (Duitsland en Bayern München) en Arjen Robben (Nederland en Bayern München) gedragen. Ook werd deze schoen gedragen tijdens de Champions League finale 2015 en de Copa America 2015. Dit model was overwegend geel met zwarte details. De laatste versie kent een blauw-zwart extern frame op de middenvoet. Het overige deel van de schoen is overwegend grijs. Het design van de X15 bevat tevens een groot adidas logo op de hak en kent blauwe veters. Het uiterlijk van de voetbalschoen wordt gecomplementeerd door een zwarte dynamic collar en een overwegend zwarte zoolplaat met blauwe noppen. De Adidas X voetbalschoenen zijn ideaal voor de spelers die creatief zijn en met hun creativiteit chaos creeren en verderdigers te snel af zijn. Daarom zullen de grijs-blauwe Adidas X15.1 voetbalschoenen ook uitgerust zijn met de nieuwste technieken van Adidas. Deze bespreken we hieronder nog even kort.

Kenmerken grijs-blauwe Adidas X15 voetbalschoenen

De X15.1 voetbalschoenen kennen een ultra dunne synthetisch leren bovenlaag, die beter bekend staat als X-SKIN. Deze bovenlaag zorgt voor een optimale balcontrole bij hoge snelheden van creatieve spelers. Het NON-STOP GRIP dat de bovenlaag bevat maakt het mogelijk om de bal dicht bij je voet te houden gedurende de snelste acties, waardoor je chaos creëert, zelfs gedurende alle weersomstandigheden. Wat voor weer het ook is, jij gaat als een wervelstorm door NSG. De middenvoet van de schoenen is voorzien van een speciala frame: de X-CAGE. Dit geeft extra stabiliteit aan de voeten. De dunne versterkte lagen die X-CAGE bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. De misschien wel meest opvallende innovatie aan de X15 voetbalschoenen is het verlengde aan de instap van de voetbalschoenen. Waar dit verlengde bij Nike door het leven gaat als de Dynamic Fit Collar heeft dit bij adidas de naam techfit®-boord gekregen. Het boord bestaat uit een kleine extra sok zonder naden bedoeld voor een flexibele en natuurlijk steun aan de enkel. Ook de hybride zoolplaat aan de onderkant van de Adidas X schoenen is innovatief. Een geheel nieuwe X-CLAW noppenconfiguratie biedt ongeremde versnelling en maken het mogelijk onvoorspelbare acties te maken. De revolutionaire klauwnoppen maken de onvoorspelbare moves mogelijk. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op firm ground als op kunstgras ondergrond explosief kunt versnellen. Check hieronder de foto's van de grijs-blauwe Adidas 15.1 voetbalschoenen.

Grijs-blauwe Adidas X15 voetbalschoenen kopen

De grijs-blauwe versie van de Adidas X voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de online voetbalschoenenshop van Adidas. De duurste versie van de Adidas X voetbalschoenen is € 210,-. Wil je nog 15% extra KORTING

scoren? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten!

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

 Blauw -zilveren Adidas Ace 15 Voetbalschoenen

Blauw -zilveren Adidas Ace 15 Voetbalschoenen 2

Blauw -zilveren Adidas Ace 15 Voetbalschoenen 3

Blauw -zilveren Adidas Ace 15 Voetbalschoenen 4