Grijs/roze Nike Phantom VNM voetbalschoenen - Neighbourhood pack

De nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen zijn de komende maanden een combinatie van grijs, zwart en roze! Het nieuwe Neighbourhood pack van het Amerikaanse sportmerk bevat vier nieuwe voetbalschoenen, waaronder dus ook niete Phantom Venom voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen worden tot het einde van dit seizoen en in de voorbereiding op 2020-2021 gedragen door spelers als Lewandowski, Lautaro Martinez, Busquets, Huntelaar en bij PSV door Nick Viergever.

Ben je direct fan van deze Nike Phantom VNM voetbalschoenen? Scoor ze direct in deze winkel of deze NIKE SHOP

 

Design Nike Phantom Venom voetbalschoenen Neighbourhood pack

Alle voetbalschoenen uit het Nike Neighbourhood pack zijn grijs met zwarte en roze accenten. Het Neighbourhood pack is een ode aan verschillende legendarische voetbalveldjes over de gehele wereld. Iedere voetbalschoenen uit het pack bevat namelijk de postcodes van elf van deze zogenaamde ''football grounds.'' De Nike Phantom Venom voetbalschoenen zijn overwegend grijs en bevatten een zwarte swoosh met een roze omranding aan de zijkanten van de kicksen. In de swoosh heeft Nike een speciaal effect verwerkt. De swoosh bevat namelijk een knik, waardoor het een effect van een bliksemschicht heeft. Over de neus van de schoenen loopt een diagonale, roze band, waarin elf verschillende postcodes zijn verwerkt. Deze komen ook weer terug op de hiel van de schoenen en op de andere zijkanten van de schoen prijkt een zwarte swoosh. Ook de noppen van de Nike Phantom Venom voetbalschoenen uit het Neighbourhood pack zijn roze en hetzelfde geldt voor de binnenzool. Aan de technologieën van de schoen heeft Nike in vergelijking met het voorgaande model niks veranderd. Hieronder leggen we uit waardoor de Nike Phantom VNM's de perfecte schoenen zijn voor dodelijke afmakers! Check!

Technologieën en kenmerken Nike Phantom Venom voetbalschoenen

De grijs/roze Nike Phantom Venom voetbalschoenen zijn door Nike weer uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen. Check hier alle kenmerken van deze voetbalschoenen: 

  • Flyknit upper: De upper/bovenkant van de Phantom VNM voetbalschoenen is gemaakt van een Flyknit materiaal. Dit materiaal kennen we al van verschillende andere voetbalschoenen van Nike en dit zorgt ervoor dat de schoenen een sokachtige fit hebben. Hierdoor neemt de schoen de vorm van je voeten aan en is je eerste balcontact direct perfect. In de bovenkant van de nieuwe schoenen zijn natuurlijk ook weer Flywire kabels verwerkt. De Flywire kabels in de upper van de voetbalschoenen zorgen ervoor dat de schoenen je voeten perfect ondersteunen. De Flywire kabels bieden ook weer de perfecte lockdown en dit betekent dat je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven.
  • ACC technologie: Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn deze schoenen ook weer uitgerust met de All Conditions Control (ACC) technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. 
  • Veters maar deels zichtbaar: De veters van de voetbalschoenen zijn alleen aan de bovenkant zichtbaar. Het andere gedeelte is bedekt. Hierdoor heb je een schoner schietoppervlak en kan je met nog meer precisie schieten. 
  • Strike Zone: Nike heeft de Nike Phantom Venom voetbalschoenen ook uitgerust met een zogenaamde Strike Zone. Daarbij heeft men inspiratie gehaald uit een andere sport. De strike zone van de Phantom VNM voetbalschoenen is namelijk geïnspireerd door golfclubs. Deze technologie komt terug in de dertien polyurethaan banen op de bovenkant van de schoenen. Deze banen bevinden zich naast het vetergedeelte en zijn bij deze schoenen grijs. Door deze banen kan je de bal nog beter controleren, nog preciezer schieten en kan je de bal zelfs wat spin meegeven. De voorvoet van de schoenen heeft een wat andere 3D structuur. Deze honingraatstructuur zorgt ook weer voor een nog betere controle. Daarnaast hebben de schoenen hierdoor een nog betere fit. Dit is precies wat dodelijke spitsen nodig hebben!  
  • Hyper- reactive zoolplaat: De zoolplaat van de Nike Phantom VNM  hebben een hyper-reactive zoolplaat en bestaat rondom de middenvoet uit hard TPU en ter hoogte van de tenen uit zacht TPU. Het zachte TPU zorgt ervoor dat de schoenen nog responsiever zijn, waardoor je snel kunt reageren op veranderende situaties in het veld en je dus ook sneller van je tegenstander los kunt maken.
  • Noppenconfiguratie: De noppenconfiguratie is een combinatie van ronde en klauwnoppen. De ronde noppen hebben als functie dat je super explosief kunt zijn en weg kunt draaien. De klauwnoppen zorgen juist voor een perfecte grip en acceleratie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Phantom Venom voetbalschoenen, welke vanaf ongeveer tot september 2020 door de verschillende bovengenoemde sterspelers gedragen wordt. Het nieuwe Nike Neigbourhood pack bevat ook grijs/roze Nike Mercurial voetbalschoenen,  grijs/roze Nike Tiempo Legend voetbalschoenen  en grijs/roze Nike Phantom VSN voetbalschoenen

Grijs/roze Nike Phantom VNM voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Dit kan zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. De dure versie van de Nike Phantom VNM's is € 250,-, maar goedkoper versies van deze kicksen bestel je al vanaf € 50,-. Hoe goedkoper de schoen is, hoe minder technologieën er door Nike in de schoen zijn verwerkt. Uiteraard zijn het nog wel perfecte schoenen om je wedstrijdjes en trainingen mee af te werken. In de onderstaande winkels kun je de nieuwste Nike schoenen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering! 

Bestel de grijs/roze Nike Phantom VENOM voetbalschoenen direct in deze winkel 

of deze SHOP