Grijs/ roze Nike Phantom Vision voetbalschoenen - Neighbourhood pack

Nike heeft vandaag ook grijs/roze Nike Phantom Vision voetbalschoenen gelanceerd. Deze schoenen zijn onderdeel van het zogenaamde Neighbourhood pack, welke een ode is aan elf ''football grounds'' over de gehele wereld. De nieuwe Phantom Vision voetbalschoenen worden tot het einde van het seizoen 2019-2020 en in de voorbereiding van het seizoen 2020-2021 gedragen door spelers als Kevin de Bruyne, Kai Haverz, Verratti, Matuidi, Ramsey, Tagliafico en Alvarez.

Direct fan van deze grijs/roze Nike Phantom VSN II voetbalschoenen? Bestel het exclusief in deze SHOP OF deze NIKE winkel!

 

Design grijs/roze Nike Phantom Vision voetbalschoenen Neighbourhood pack

Alle voetbalschoenen uit het Nike Nighbourhood pack hebben als basiskleur grijs en zijn verder uitgerust met roze details. Voor de Nike Phantom Vision voetbalschoenen is dat niet anders. De upper van de schoenen is geheel grijs en verder bevatten de schoenen een diagnale roze band over de nues. De swoosh staat op beide zijkanten van de schoenen. Aan de ene kant is het Nike logo geheel zwart en op de andere kant is de swoosh zwart met een roze omranding. In het logo heeft Nike een speciaal effect verwerkt. De swoosh heeft namelijk de vorm van een bliksemschicht, perfect om je tegenstander angst in te boezemen. Een ander mooi detail van de shcoenen zijn de elf postcodes van verschillende football grounds. Deze zijn op verschillende plekken verwerkt, namelijk aan de zijkanten, in de diagonale roze band en op de hiel van de nieuwe Nike Phantom Venom voetbalschoenen. Dit betreffen de postcodes van de volgende plaatsen:

 • Georgia, Nápoles (03810), Mexico City

 • Rue Gaston Defferre (93140), Bondy, Paris

 • Lavapiés (28012), Madrid

 • Placa de Josep M. Folch i Torres (08001), Barcelona

 • Badstraße (53 13357), Berlin

 • West Way Fields, White City,(W120DF), London

 • Pekcham (SE15), London

 • Via Veglia,20159, Mila

 • Av. Cond. Elizabeth Robin (5120): Sao Paulo

 • Cerritos Park (110121) Bogota

 • Barrios of La Boca (C1160ABM), Buenos Aires

Ook de noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen zijn roze en hetzelfde geldt voor de binnenzool van de schoenen uit het Neighbourhood pack. Ben je nog niet bekend met de materialen en speciale features van deze flitsende schoen? We bespreken ze hieronder nog even kort!

Kenmerken Nike Phantom VSN voetbalschoenen Neighbourhood pack

Nike heeft geen updates doorgevoerd in de nieuwe Nike Phantom VSN II voetbalschoenen. Deze schoenen bevatten dus dezelfde features als de voorgaande versies van de voetbalschoenen. De Phantom Vision II voetbalschoenen zijn bij uitstek de perfecte schoenen voor aanvallers! 

 • Enkelsok/Dynamic Fit collar: De enkelsok van de schoenen heeft de vorm van een pijl en hierdoor is de focus nog meer naar voren gericht. Het benadrukt maar weer dat alles van deze schoenen in het teken staat van aanvallen! De sok heeft als doel dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Dit zorgt niet alleen voor de ideale ondersteuning, het zorgt er ook nog eens voor dat je balbehandeling onverminderd goed is!
 • Flyknit upper: De upper van de voetbalschoenen is gemaakt van Flyknit materiaal. Kenmerkend aan dit gebreide materiaal is dat het naadloos aansluit op de voeten. Het betere balgevoel wordt ook nog eens versterkt doordat Nike een laag mesh aan de binnenkant heeft verwijderd. Hierdoor voelt het eerste balcontact nog natuurlijker aan. Bijkomend voordeel hiervan is dat de schoenen daardoor nog lichter zijn en deze nog comfortabeler aanvoelen. 
 • Vier zones in de upper:  De upper van de Nike Phantom VSN II voetbalschoenen is verdeeld in vier speciale zones: de medial trap zone, strike zone, knuckle zone en de dribble zone. De onderkant van deze zone is dus uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven. Deze speciale structuur zorgt voor nog meer controle tijdens het schieten, het passen, dribbelen en aannemen van de bal.
 • Quadfit: Bij de Nike Phantom VSN voetbalschoenen draait alles om de perfecte fit! De pasvorm van de schoenen wordt door Nike QUADFIT genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de schoenen. De reden hiervan is dat Nike mesh aan de binnenkant van de schoenen verwerkt heeft. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de voeten en dat het minder rekt, zonder dat je voeten bewegingsvrijheid verliezen. De vezels van het mesh vormen zich super goed naar de voet en zorgen ook nog eens voor de perfecte versteviging van de voeten. Door deze technologie hoef je de schoenen niet in te lopen.
 • All Conditions Control (ACC technologie): De upper van de voetbalschoenen bevatten een extra laagje over de upper, welke gekenmerkt wordt door de speciale 3D structuur. Dit betreft de ACC technologie. Deze technologie zorgt voor de perfecte balbehandeling in zowel droge als natte weersomstandigheden. 
 • Ghost Lace System: Op het eerste oog lijkt het erop dat de Nike Phantom VSN voetbalschoenen geen veters bevatten. Dit systeem wordt door Nike het Ghost Lace systeem genoemd. De veters zijn echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Deze hoes is verwerkt in een laag onder het Flyknit materiaal van de Nike voetbalschoenen. Uit onderzoek van het merk bleek namelijk dat spelers in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wel veters prefereren. Het voordeel hiervan is dat het schietoppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen.
 • FEA tractiepatroon: De zoolplaat wordt gekenmerkt door het zogenaamde FEA tractiepatroon. De schoenen zijn uitgerust klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt.
 • Hyperprecision zool: Met de zool kunnen hoge snelheden behaald kunnen worden. Deze is namelijk super licht en biedt ook nog eens voldoende ondersteuning.  
 • Nike Grip technologie: Deze technologie is aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet gaat schuiven in je voetbalschoenen. Deze technologie komt tot uiting in een speciale structuur die perfect aansluit op de inlegzool. Het zorgt er niet alleen voor dat je schoenen niet schuiven, het is ook nog perfect voor de schokdemping!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Phantom VSN II voetbalschoenen, welke vanaf nu tot september gedragen worden door verschillende sterspelers. In september 2020 worden er vervolgens weer nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uitgebracht. Het Neighbourhood pack van Nike bevat ook grijs/roze Nike Mercurial voetbalschoenen, grijs/roze Nike Tiempo Legend voetbalschoenen en grijs/roze Nike Phantom Venom voetbalschoenen. 

Nike Phantom Vision voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Nike Phantom VSN II voetbalschoenen uit het Neighbourhood pack kun je vanaf nu bestellen. Deze schoenen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Daarnaast zijn de schoenen opnieuw voor verschillende ondergronden beschikbaar: natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. De prijs van de dure versie van de Nike Phantom Visions is € 270,-, maar goedkopere versies van de schoenen bestel je al vanaf € 50,-. Hoe goedkoper de schoen, hoe minder geavanceerde technologieën de schoen bevat. In de onderstaande winkels kun je de Nike Phantom Vision voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze grijs/roze Nike Phantom VSN voetbalschoenen direct in deze SHOP 

of deze winkel!